Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Uw vertalingen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Antwerpen of zoekt u een professionele vertaler? Dan raden wij u ADW Vertalingen in Berchem aan. Zij vertalen professioneel in verschillende talen. U kan er terecht als u op zoek bent naar een beëdigd tolk, een copywriter, of als u een tekst moet vertalen. Dit gebeurt dan door een professionele vertaler, die aangesloten is bij dit vertaalbureau in Antwerpen. De vertalers die zijn aangesloten bij ADW Vertalingen zijn stuk voor stuk bekwame vertalers die onderlegd zijn in één of meerdere talen. Zo hebben ze in-huis-specialisten die vertalen in zowat alle Europese talen, Turks, Arabisch, Japans, Koreaans, Mandarijn en ook enkele Afrikaanse talen.

Grotere projecten en de tarieven

Bij deze kenners kan u terecht als u een multi-linguaal project wilt laten uitvoeren. Ze spreken dan enkele vertalers aan die in samenwerkingsverband uw meertalig project tot een goed einde brengen in onderling overleg. Zo bent u zeker dat u in alle talen hetzelfde verhaal vertelt. Ze werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. De tarieven van dit vertaalbureau uit Antwerpen hangen uiteraard af van de grote en complexiteit van het project. Wij kunnen u er in ieder geval van verzekeren dat dit bedrijf u voorziet van uiterst kwalitatieve vertalingen en originele teksten in tal van verschillende talen. Dit doen ze met veel respect voor de tekst die u hen onder handen laat nemen!

Andere diensten van dit vertaalbureau

Als u voor een copywriting dienst kiest, stellen ze een moedertaalspreker ter beschikking die uw tekst opstelt. Zo weet u zeker dat de tekst met voeling voor de cultuur van het moederland geschreven is. Verder kan u ook terecht bij dit bureau om teksten te laten proeflezen. Bij het proeflezen zorgen deze kenners ervoor dat uw tekst volledig waterdicht is, zonder enige fout. Of het nu gaat om technische, medische of zakelijke teksten of zelfs beëdigde vertalingen van bijvoorbeeld juridische documenten: dit vertaalbureau in Antwerpen levert de professionele vertaler die u nodig heeft!