Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Bestel nu je kartonnen dozen bij dozenhal.be

Bij dozenhal.be zijn er maar liefst meer dan 2500 kartonnen dozen beschikbaar. De voorraad is enorm en de kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er staan wel tien duizend pallets in het magazijn, waar de dozen worden opgeslagen. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst is het zelfs mogelijk dat je de dozen morgen al op plaats van bestemming geleverd krijgt. De voorraad van de dozen bestaat uit nieuwe dozen, die nog nooit zijn gebruikt. Ook zitten er in de voorraad dozen die wel al zijn gebruikt. Deze dozen zijn dan ook een stuk goedkoper dan de nieuwe kartonnen dozen. 

Bestellen bij dozenhal.be

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen voor kartonnen dozen bij dozenhal.be is het aan te raden van de voren een offerte aan te vragen, deze ontvang je binnen een werkdag. Als je dan akkoord gaat met de offerte, worden de dozen direct vanuit het magazijn geleverd. Er wordt gebruik gemaakt van een eigen transport, waardoor de kartonnen dozen snel bij je geleverd kunnen worden en zij niet afhankelijk zijn van externe partijen. 

Bedrukken van de dozen

Je kunt bij dozenhal.be ook de kartonnen dozen laten bedrukken. Je kunt hiermee echt een indruk achter laten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om het logo van je bedrijf op de doos te laten bedrukken. Hierdoor weet de klant direct van wie het pakket afkomstig is en hiermee creëer je ook een stukje brand awareness. Wanneer je de dozen gaat gebruiken voor in een magazijn, kun je ook de productcode op de kartonnen dozen laten drukken, waardoor er efficiëntere kan worden gewerkt in jouw eigen magazijn. Je kunt de dozen bijvoorbeeld laten drukken met een full colour print. Maar wanneer je toch liever een bedrukking hebt in het zwart, is dit ook zeker mogelijk. Je ontvangt altijd eerst een proef van de bedrukking, zodat je kunt bekijken of dit akkoord is voordat er een gehele bestelling zal worden bedrukt. Alleen de nieuwe dozen kunnen worden bedrukt. Dit komt omdat de gebruikte dozen niet meer in de vorm zijn om bedrukt te worden en dat is wel nodig om een hoge kwaliteit te waarborgen. Kortom, dozen nodig in België? Bestel ze via Dozenhal.