Advertentieindex
Image default
Cadeau

Verpakkingsmateriaal voor de feestdagen

We gaan het seizoen in van de feestdagen. Het is de periode dat mensen elkaar willen verwennen met een mooi cadeau. En bij een mooi cadeau hoort het plezier van het verpakken van dat cadeau in mooi verpakkingsmateriaal. Daarmee geef je de ander een mooie verrassing. In dit artikel gaan we in op de verschillende soorten materiaal om producten in te verpakken. Er is voor elke gelegenheid een andere mogelijkheid. Daarbij kun je kiezen uit dozen, zakken en papier. Je bepaalt zelf welke vorm van verpakking het beste past bij de producten die je feestelijk wilt omhullen. 

Sinterklaas verpakkingen

Als eerste kloppen straks Sinterklaas en zijn Pieten bij vele mensen aan de deur. Er is heel veel verpakkingsmateriaal te krijgen met het Sint thema. Zo kun je kiezen voor kleine zakjes waarmee je schoencadeautjes of andere kleine geschenken kunt inpakken. Daarnaast heb je grote zakken waarmee je alle cadeaus makkelijk kunt verplaatsen. Je kunt een hele winkel decoreren met materialen waarop een Sinterklaas of Pieten gedrukt staan. Ook kun je kiezen voor cadeaupapier met de vrolijke afbeeldingen in het thema van Sinterklaas.

Verpakkingsmateriaal voor kerst

Het verpakkingsmateriaal dat voor kerst beschikbaar wordt steeds uitgebreider en luxer. Veel winkels slaan het thema van Sinterklaas over en toveren de zaken vanaf november al om in kerstsfeer. Je kunt daarbij kiezen uit mooie geschenkdozen waar je je eigen kerstpakket mee kunt vullen. Zo maak je je eigen attentie voor je personeel en je relaties. Je vult de doos makkelijk op met de mooie vulmaterialen in kerstkleuren. Daarnaast zijn er luxe papieren zakken te krijgen waarmee je kerstcadeaus mooi kunt inpakken. Handig als je veel cadeaus moet inpakken. Wil je van elk cadeautje een kunstwerk maken, dan kun je ook kiezen voor verschillende soorten inpakpapier met een kerstthema en mooie linten om de verpakkingen verder te versieren.

Geschenkdozen

Als je het gehele jaar door producten feestelijk wilt inpakken dan kun je kiezen voor mooie geschenkdozen zonder thema als verpakkingsmateriaal. Je kunt kiezen voor dozen met allerlei verschillende bedrukkingen en in allerlei verschillende maten. Er zijn ook dozen met een handig handvat te krijgen. Zo kun je de doos makkelijk dragen. Er is voor elke gelegenheid wel een doos te vinden. En als je wilt kun je de doos nog voorzien van een mooie laag cadeaupapier. En om het nog feestelijk te maken kun je de doos omwikkelen met een prachtig lint.

Verpakkingsmateriaal voor bedankjes

Stuur je regelmatig bedankjes aan mensen? Dan is er speciaal verpakkingsmateriaal te krijgen. Laat mensen merken dat je blij bent met wat ze voor je doen. Een mooie attentie voelt extra speciaal als het verpakt is in een mooie geschenkdoos met het thema bedankt erop. Je kunt kiezen uit brievenbusdoosjes voor als je wat kleinere geschenken wilt verpakken of voor een grote bedankdoos voor een compleet pakket. Je kunt zelf een pakket samenstellen of kiezen voor een gevulde doos. Dan maak je het jezelf helemaal gemakkelijk. Wil je het bedankje een persoonlijke touch geven? Stop in het pakketje dan een persoonlijke brief waarbij je de ander bedankt voor zijn/haar inzet.