Advertentieindex
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.be

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.be besteld u ambchtelijk gebak dat in brievenbus doosjes past en door de brievenbus geleverd wordt. Brievenbusbanket.be heeft het brievenbus taartje zó ontworpen dat het precies in een brievenbus doosje past, ook verpakt brievenbusbanket.be de taart door de brievenbus erg goed zodat het altijd vers en heel aankomt bij de gelukkige ontvanger. U kunt kiezen uit vier verschillende standaard soorten brievenbustaart, tijdens speciale feestdagen en maanden heeft brievenbusbanket.be ook speciale oplages. De standaard soorten en maten taart door de brievenbus waaruit u kan kiezen zijn: Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Deze vier soorten zijn te bestellen in drie verschillende maten brievenbus doosjes: Normaal met één stuk brievenbustaart in een A6-formaat brievenbus doosje, Large met twee stuks ambachtlijk gebak in een A5-formaat brievenbus doosje of Extra Large met vier stuks taart door de brievenbus in een A4-formaat brievenbus doosje dat door de brievenbus past. Ook kunt u in een gebak box meerdere soorten combineren met elkaar als u geen keuze kan maken.

Brievenbus Cadeau

Bestel een heerlijk en origineel brievenbus cadeau bij brievenbusbanket.be en verras de ontvanger met een ambachtelijk gebak met persoonlijke boodschap er bij toegevoegd op een ansichtkaartje. De ontvanger zal het enorm waarderen om een heerlijk brievenbus taartje te ontvangen. U kunt bijvoorbeeld een verjaardagswens met een brievenbustaart sturen door heel België en Nederland, kies op de webshop uw soort en maat brievenbus cadeau en brievenbusbanket.be doet de rest, wel zo gemakkelijk.

Zakelijk

Brievenbusbanket.be is gespecialiseerd in grotere zakelijke orders en relatiegeschenken. Een standaard relatiegeschenk met pen, agenda en kalender in huisstijl van uw bedrijf is verleden tijd. U stuurt vanaf nu een modern, origineel maar vooral heerlijk brievenbus cadeau naar uw zakelijke relaties. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.be en deze zal u verder helpen, uw wensen bespreken en een offerte op maat maken.

http://www.brievenbusbanket.be