Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Solvency II van Excel naar XBRL

Solvency II Excel XBRL is een software dat steeds vaker word gebruikt in het bedrijfsleven. Dit heeft te maken met de toename in gebruik van XBRL. Bedrijven moeten namelijk steeds vaker rapporten in XBRL aanleveren. Het probleem is echter dat de rapporten vaak in Excel zijn gemaakt.

Dit kan echter wel opgelost worden door het gebruik van Solvency II Excel XBRL. Met de Solvency II Excel XBRL software kunnen bedrijven de Solvency II rapporten dat in Excel zijn gemaakt omzetten naar XBRL. Zo kunnen ze gewoon de rapporten in XBRL aanleveren zonder dat ze opnieuw hoeven te beginnen.

Het zou natuurlijk veel tijd kosten om de rapporten weer in XBRL te gaan maken. Ook al is de data al wel aanwezig. Het is gewoon veel werk om het allemaal opnieuw te doen. Het omzetten met Solvency II Excel XBRL kost echter heel weinig tijd. Dit bespaart dan ook veel tijd voor het bedrijf. Het geld dat ze besteden aan het kopen van Solvency II Excel XBRL verdienen ze dan ook terug door de tijd dat ze besparen.

De Solvency II Excel XBRL software kan ook gebruikt worden voor het omzetten van andere financiële rapporten. Het is dus niet alleen maar voor de Solvency II rapporten.