Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Goedkoop een printer huren in België

Huur een printer en je kunt van vele voordelen genieten. Besluit je eenmaal te geld te investeren voor bijvoorbeeld je bedrijf dan is het goed om de voor- en nadelen af te wegen van een printer huren tegenover een printer kopen en printer leasen. Je zult gauw genoeg merken dat er verschillen tussen zitten en het is belangrijk om deze verschillen te weten.

Het voordeel van het huren van een printer Een van de voordelen van huren is dat je de kosten spreid over een bepaalde periode. Daarnaast hoef je geen hoge aanbetaling te doen. Je doet namelijk kleinere betalingen, waardoor alles een stuk beter beheersbaar wordt. Ook zitten er bij het huren van een printer de onderhoudskosten in één. En er zit bij het huren van een printer toner bijvullingen. Dit alles zijn grote voordelen ten opzichte van het kopen van een printer. Bij een printer kopen heb je namelijk wel hoge aanbetaling en kosten voor onderhoud en toner bijvullingen. Tot slot is een bijkomend voordeel dat je bij het huren van een printer geen zorgen hoef te maken voor de verkoop. Je lever de printer gewoon weer in na het contract.

Wat het verschil is tussen een printer huren en een printer leasen

Als je gaat kijken naar een printer huren en een printer leasen dan vind je een aantal verschillen. Bij het leasen van een printer gaat het vaak voor een lange termijn overeenkomst. Dit kan dan gaan om meerdere jaren. Hier betaal je maandelijks een bedrag voor het gebruiken van de printer. Als je gaat kijken naar het huren van een printer dan is dat vaak voor de korte termijn. Je betaalt dan voor een korte termijn een vergoeding. Ben je er niet helemaal uit of je een printer moet leasen of huren ga dan na hoe lang je de printer wilt gaan gebruiken.

Wat zijn de minpunten bij het huren van een printer?

Een minpunt bij het huren van een printer kan zijn dat je de printer niet aan het einde van het contract bezit. Dat kan zijn dat een printer kopen voor je voordeliger is. Je bent bij een printer kopen eigenaar van je investering. Daarnaast heb je bij een printen huren niet de volledige controle. Zo kun je niet bepalen wanneer je printer onderhoud nodig hebt of vervangen moet worden. Is er eenmaal een reparatie nodig of onderhoud dan moet je eerst naar de leasemaatschappij om dit aan te vragen. Dit zorgt dat je meer tijd kwijt bent aan dit soort zaken ten opzichte van een printer kopen.