Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Wakker worden met een zachte huid

Wakker worden met een zacht huidje is iets waar veel mensen van dromen. Het is helaas niet altijd makkelijk voor elkaar te krijgen. Om een zacht huidje te krijgen, heb je geduld en tijd nodig. Maar die tijd heb je helaas niet altijd.

Na een drukke werkdag heb je er waarschijnlijk geen zin meer in om je huid eerst goed te scrubben, vervolgens goed te reinigen en daarna nog cremepjes op te smeren.

In dat geval zijn er een paar kleine aanpassingen die je kan doen om toch met een zacht huidje wakker te worden.

Zout eten

Zout eten is helaas een no go. Zout zorgt er namelijk voor dat je vocht vast blijft houden, wat als gevolg heeft dat je er dikke ogen van kan krijgen. Door die ene zak chips ‘s avonds nog op te eten, zul je de gevolgen helaas de volgende ochtend gaan meemaken. Kun je die chips toch niet weerstaan, drink dan voldoende.

Door voldoende te drinken, zul je de negatieve gevolgen een beetje tegen kunnen gaan.

Een oogcreme

Naast de vijf andere creme potjes die je waarschijnlijk worden aangeraden om op de je gezicht te smeren is er ook nog een oogcreme. Een oogcrème is echter wel belangrijkste om met een fris gezicht wakker te worden. Kwalitatieve oogcreme is niet goedkoop en je kan het online kopen bij een beauty producten shop. Bij het wakker worden heb je vaak last van vermoeide ogen. Door de avond van te voren een goede oogcrème te gebruiken heb je minder het gevoel dat je ogen erg moe zijn en kun je de dag beter beginnen.

https://www.prettyme.be