Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

hair extensions

Weet jij al alles over hair extensions?

Het hebben van een doffe haardos is nooit fijn. Het kan ook zijn dat je wel een mooie bos haar hebt, maar dat je gewoon eens een ander kapsel wilt. Dan zou je kunnen kiezen voor hairextensions. Hiermee kun je jouw kapsel voor een korte of langere tijd veranderen.

Het aanbrengen van hair extensions!

Bij alle hairextensions is de manier van aanbrengen verschillend. Clip extensions zijn namelijk erg makkelijk om zelf te gebruiken. Andere hairextensions die je aanbrengt met wax of tape zijn lastiger om zelf aan te brengen. In het laatste geval is het aan te raden om hulp in te schakelen. Indien je iets anders dan clipextensions gebruikt is het aan te raden om het door een professioneel iemand te laten doen. Je wilt natuurlijk geen problemen met je eigen haar.

 

Wat zijn hairextensions?

Mensen vragen zich vaak af : “Wat zijn hairextensions nou eigenlijk?” Het antwoord op deze vraag is zeer eenvoudig. Heel snel vertaald betekent het woord hairextensions: “ haarverlenging”. Met hairextensions kun je een mooie bos haar creëren. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het is leuk om iedere keer een ander kapsel te hebben. Hairextensions zijn dus eigenlijk een soort mini-pruikjes waarmee je makkelijk een ander kapsel kunt creëren zonder dat  je jouw eigen haar helemaal verbergt.

 

 

Soorten hairextensions

Er zijn diverse soorten hairextensions. Ze zijn er in diverse soorten kleuren, soorten, maten en stijlen. Je hebt extensions die je met tape vast maakt. Deze plak je dan onder je huidige haar. Daarnaast heb je extensions die je met een clip of met een soort wax vastmaakt. Er zijn ook nog verschillen in het soort haar. Je kunt denken aan natuurlijk of synthetisch haar. De keuze aan hairextensions is dus heel erg breed. Oxy Extensions verkoopt diverse clip extensions, dit zijn fijne hairextensions waarmee je jouw haar op een makkelijke manier kunt verlengen. Het is natuurlijk prachtig om met zo’n mooie bos haar op een feest te komen Alle ogen zullen op jouw gericht zijn.

 

 

 

 

Advies:

Oxy Extensions is je graag van dienst, indien je nog vragen hebt kun je altijd contact met ze opnemen. Zij helpen je graag bij de aankoop van je hairextensions. Oxy Extensions heeft klantvriendelijkheid en servicegericht werken namelijk hoog in het vaandel staan. Zij vinden het belangrijk dat je de juiste aankoop doet en dat je goed geholpen wordt. Schroom daarom niet en vraag gewoon om advies en hulp.

https://www.oxyextensions.be/