Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Borstvergroting achter de spier, wat zijn de voor- en nadelen?

Als u niet tevreden bent met de grootte van uw borsten kunt u overwegen om bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting te laten uitvoeren. Een borstvergroting is geen eenmansworst, en zijn een flink aantal opties zodat u de behandelmethode kunt kiezen die het best bij u past. Wat betreft de implantaten heeft u al meerdere keuzes in materiaal, vorm en grootte. Vervolgens kunt u kiezen voor de incisie die wordt gemaakt om het implantaat in te brengen en kunt u ook nog kiezen of u een borstvergroting voor of achter de spier wilt laten uitvoeren. Daar zijn namelijk een aantal voor- en nadelen aan verbonden. Hieronder kunt u lezen welke voor-en nadelen zijn. 

 De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier

Een borstvergroting achter de spier houdt in dat de prothese achter uw borstspier wordt aangebracht Daarvoor moet ruimte worden gemaakt achter de borstspieren wat pijnlijk kan zijn. Het voordeel van deze methode is dat de randen van de prothese niet te zien zijn omdat de spieren de prothese iets platdrukken. Hierdoor wordt de prothese in een natuurlijke druppelvorm gedrukt. Maar omdat de prothese achter de spieren wordt aangebracht kunnen de implantaten niet al te groot worden. Wilt u wel hele grote implantaten, dan kunt u beter voor een prothese kiezen die achter het borstweefsel en voor de borstspieren wordt geplaatst. Hier heeft u geen beperkingen van uw ribben en uw borstspieren. 

 Hoe kan ik de juiste keuze maken voor een borstvergroting?

Wanneer u bij de Kliniek Dr. Wim Danau een afspraak wilt maken voor een borstvergroting achter de spier krijgt u eerst een consult met de arts. Tijdens dit consult kunt u uw wensen en verwachtingen uiten en worden de mogelijkheden bekeken, evenals de voor- en nadelen en de eventuele risico’s. U maakt uiteindelijk in samenspraak met de arts de keuze die het beste past bij uw wensen en uw lichaam. 

https://danau.be/