Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Waar moet je op letten als je hairextensions gaat kopen?

Ben je niet tevreden met je haar? Vind je je haar bijvoorbeeld niet lang genoeg, of wil je wat dikker haar? Dan kunnen hairextensions een oplossing zijn. Als je die wilt gaan gebruiken, is het wel belangrijk dat je op een aantal dingen let. Hieronder sommen we er een paar voor je op.

Hoe lang wil je ze dragen?

Als je besluit extensions te kopen, is het belangrijk dat je eerst bij jezelf nagaat hoe lang en hoe vaak je ze wilt dragen. Zijn ze voor een avondje uit, of wil je ze liever permanent en voor langere tijd in hebben? Hier zit al meteen de eerste keuze in. Als je namelijk voor slechts een korte tijd hairextensions wilt dragen, kun je het beste clip-in extensions kopen. Deze extensions kun je gemakkelijk zelf in en uit doen. Je kunt er niet mee douchen of slapen, maar je kunt ze wel lang bewaren, waardoor je ze, op een dag waarop je een extra boost nodig hebt, snel in kunt doen. Als je de extensions wat langer wilt hebben, kun je het beste voor keratine extensions gaan.

De kwaliteit

De kwaliteit van je extensions is enorm belangrijk. Er zit veel verschil in de prijs van hairextensions. In eerste instantie zou je misschien kiezen voor de meest goedkope versie, maar zoals bij veel dingen geldt: goedkoop is duurkoop. Het liefste koop je hairextensions van 100% menselijk haar. Dit haar is namelijk van veel betere kwaliteit dan synthetisch haar. Met extensions van echt haar kun je dan ook helemaal niet zien dat je extensions in hebt, terwijl dit weldegelijk opvalt als je extensions hebt van synthetisch haar. Daarbij gaan extensions van echt haar veel langer mee.

De kleur en lengte

Natuurlijk is het belangrijk om hairextensions te kopen die dezelfde kleur hebben als jouw haar. Toch is het geen ramp als je die niet kunt vinden. Je kunt dan namelijk simpelweg je extensions verven, net zoals je je eigen haar kunt verven. 

 

Ook de lengte van je extensions is belangrijk. Als je extensions neemt om je haar langer te laten lijken, is het logisch om extensions te kopen die wat langer zijn dan je eigen haar. Wil je liever gewoon wat voller haar? Kies dan voor extensions met dezelfde lengte als jouw haar. Zijn je extensions toch wat te lang uitgevallen? Geen probleem, je kunt er bij de kapper gewoon een stukje van af laten knippen.