Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

3 tips voor een stijlvolle heren outfit

Wil jij je als man stijlvol kleden, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan kan het geen kwaad om op zoek te gaan naar handige tips voor een stijlvolle outfit. Zo geven wij in dit artikel handige tips om je als man stijlvol te kleden. Wil je weten wat je moet dragen of welke kleuren je kunt matchen voor een stijlvolle outfit? Lees snel verder voor drie tips!

Casual chic dresscode

De casual chic dresscode is op dit moment ongekend populair. Sterker nog, outfits die passen bij deze dresscode zijn niet meer uit het hedendaagse straatbeeld weg te denken. Vooral bij mannen is de casual chic dresscode erg populair. Vanzelfsprekend is dit een combinatie van casual en chique kleding. Gentiluomo is een merk waarvan kledingstukken perfect passen bij deze dresscode.

Tip 1. Hippe kleding

Om er stijlvol bij te lopen is het van belang om ervoor te zorgen dat je kledingkast met de tijd meegaat. De kans is groot dat het grootste deel kledingstukken die al jaren in je kledingkast liggen niet meer aansluiten bij de laatste trends in de modewereld. Voor alle mannen die een stijlvolle outfit willen dragen is het dus van belang om trendy items toe te voegen aan hun garderobe. Weet je niet zo goed welke items er op dit moment trendy zijn? Ga op zoek naar inspiratie op social media kanalen zoals Pinterest en Instagram!

Tip 2. Passende kleding

Een goede pasvorm is een absolute must voor een stijlvolle uitstraling. Zo ziet een goed passend overhemd er stijlvol uit, terwijl een los overhemd er vaak slordig uitziet. Bij het kopen van nette kledingstukken is het dan ook van belang om erop te letten dat de pasvorm goed is.

 

Ook de kwaliteit is een belangrijk punt om op te letten. Vaak gaan stijl en kwaliteit hand in hand. Kleding van lage kwaliteit ziet er vaak minder stijlvol uit. Ons advies is dan ook om te kiezen voor kleding van hoge kwaliteit.

Tip 3. Draag nette schoenen

Een belangrijk onderdeel van je outfit zijn schoenen. Een stijlvolle outfit is dan ook niet compleet zonder een paar nette schoenen. Ook is het van belang dat je schoenen schoon zijn. Zeker als je deze draagt onder nette herenkleding.