Advertentieindex
Image default
Architectuur

Vijf redenen om een gepersonaliseerd telefoonhoesje van GSMHoesjeMaken te kopen:

1.       Bescherm je telefoon terwijl je jezelf uitdrukt.

GSMHoesjeMaken gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn niet alleen om je telefoon te beschermen; maar ook om jezelf uit te drukken. Wij drukken uw ontwerp op het hoesje, zodat u een uniek en stijlvol gepersonaliseerd telefoonhoesje krijgt dat een klein deel van uzelf vertegenwoordigt – of misschien wel een groot deel? Veel van onze klanten vinden het leuk om hun hoesje te personaliseren met foto’s, inspirerende citaten of decoratieve patronen. Met onze ontwerptool is dat heel eenvoudig: u kunt in een paar minuten een afbeelding naar keuze uploaden. U kunt de gepersonaliseerde telefoonhoesjes aanpassen aan uw smaak, tekst en effecten toevoegen, stickers… creëer een gepersonaliseerd telefoonhoesje dat volledig aanpasbaar is – de mogelijkheden zijn eindeloos! En maak je geen zorgen als je geen ideeën meer hebt – je kunt ook een van onze kant-en-klare ontwerpen en sjablonen uitproberen om snel aan de slag te gaan!

 

2.       Onze klanten benadrukken de prijs-kwaliteitverhouding van de op maat gemaakte telefoonhoesjes.

Wanneer u een van GSM’s gepersonaliseerde telefoonhoesjes koopt, beschermt u uw toestel op een manier die perfect bij u past terwijl u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Bekijk het brede scala aan materialen die wij gebruiken voor onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes om uw toestel volledig te beschermen – u vindt bij ons unieke texturen waaronder leer, zacht aanvoelende siliconen, gepolijst plastic en nog veel meer. Wij gebruiken UV- en sublimatiedruktechnieken, waardoor uw afbeeldingen met ongelooflijke details en levendige kleuren kunnen worden weergegeven. Dit alles klinkt misschien duur, maar dat is het eenvoudigweg niet. GSM Hoesje Maken wil betaalbaar zijn voor iedereen en daarom houden we onze prijzen zo laag als we kunnen. Nog beter, we bieden wekelijkse verkoop aan voor onze meest trouwe en VIP klanten, dus zorg ervoor dat u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief en geen van onze aanbiedingen mist!

 

3.       Klantenservice. Het is snel, persoonlijk en natuurlijk, vriendelijk!

Een van onze grootste inspanningen is om u de best mogelijke klantenservice te bieden voor, tijdens en na uw aankoop van een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Al onze diensten zijn gecentraliseerd in het hart van Amsterdam, Nederland, maar onze op maat gemaakte telefoonhoesjes kunnen de hele wereld bereiken! Omdat we een groeiend bedrijf zijn, zorgen we ervoor dat al onze interacties met klanten persoonlijk en gepersonaliseerd zijn – we automatiseren onze klantenservice niet en er is altijd een persoon achter het scherm om uw vragen te beantwoorden. Als u vragen hebt over de gepersonaliseerde hoesjes, opmerkingen of suggesties, willen we u aanmoedigen om contact met ons op te nemen en ons te laten weten wat er in u opkomt, we zullen graag met u praten en u de best mogelijke oplossing bieden!

 

4.       Reis veilig en heb plezier!

Wij begrijpen het gedoe van reizen. Het is niet altijd gemakkelijk om door de veiligheidscontrole te gaan met al je ID’s, pasjes, tickets en telefoon – daarom hebben we het makkelijk voor je gemaakt en aangepaste hoesjes voor je telefoon gemaakt die zich aan alle behoeften aanpassen. Als je van het minimalistische soort bent, kun je gaan voor een op maat gemaakt hard hoesje, dat de vorm en grootte van je telefoon niet beïnvloedt, zodat je telefoon in alle zakken past. De gepersonaliseerde harde hoesjes bieden de bescherming die nodig is voor liefhebbers van avontuurlijke sporten – hij bestaat uit twee lagen: een binnenste siliconen hoesje dat schokken absorbeert en een buitenste gepolijste plastic hoesje dat voorkomt dat krassen en stoten je telefoon beschadigen.  Als je alles bij elkaar wilt houden, ga dan voor een gepersonaliseerde wallet case – ze bevatten 3 kaartsleuven zodat je nooit je belangrijkste documenten kwijt zult raken. Maar dat is nog niet alles, bovenop dit alles bieden we ook gepersonaliseerde telefoonaccessoires zoals powerbanks, AirPods hoesjes, screenprotectors en telefoonkoordjes en -bandjes zodat je je telefoon gemakkelijk mee kunt nemen op reis, je handen vrij hebt en hem nooit meer kwijt raakt! Hoe cool is dat? En… wie weet? Misschien maak jij tijdens je reis wel de foto die op je volgende custom telefoonhoesje wordt gedrukt, dus houd je telefoon dichtbij en veilig terwijl jij je blijft concentreren op plezier maken!

 

5.       Herinner jezelf of een geliefde aan je favoriete herinneringen.

Hoeveel foto’s heb jij achter in je camerarol liggen? Druk uw herinneringen af op uw nieuwe gepersonaliseerde telefoonhoesje en verras iemand van wie u houdt. Het is de hoogste tijd dat uw foto’s het zonlicht zien en uw dag opvrolijken – elke dag! Het kan een foto zijn van uw laatste vakantie, een speciaal moment met uw partner, uw huisdier of een show-off van uw kunstzinnige vaardigheden. Een op maat gemaakt telefoonhoesje is een perfect cadeau voor elke speciale gelegenheid.

https://www.gsmhoesjemaken.be/