Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Waar kun je een Nintendo eShop kaart kopen

Waar kun je een Nintendo eShop kaart kopen

Hey, mensen! Heb je je Nintendo Switch™ al? Dan wil je vast ook een Nintendo eShop kaart kopen en spelletjes downloaden. Je kunt ze namelijk bijna overal kopen. Ik ga je vertellen waar en hoe dat kan.

De makkelijkste manier is natuurlijk wanneer je een Nintendo winkel bij jou in de buurt hebt. Je kunt daar een Nintendo Switch en een Nintendo Switch eShop kaart kopen, maar ik weet niet of alle winkels ze verkopen. Natuurlijk kan je ook online gaan zoeken, maar dan moet je zelf zien dat het thuis bezorgd wordt. Je kunt de Nintendo eShop kaart ook eenvoudig bij Herladen.be bestellen, je krijgt de code dan direct in je mail en kunt je Nintendo tegoed direct gebruiken.

Wat is een Nintendo Switch kaart?

Een Nintendo eShop kaart is precies wat het zegt; je steekt ‘m in de console én in je internetmodem, ik ga je uitleggen hoe dat werkt.

Je krijgt dan Nintendo tegoed, waarmee je eigenlijk spelletjes of dingen als updates voor games en muziek kan downloaden. Met die Nintendo tegoed kun je ook gewoon betalen bij sommige winkels om bijvoorbeeld Smash Bros of Splatoon™ 2 gratis te halen. Echt heel handig als je liever niet met je creditcard of bankpas wilt betalen.

Die Nintendo eShop kaart zorgt ervoor dat je Nintendo tegoed krijgt, dus daarmee heb je alleen geld op je Nintendo-account staan. Als jij nou geld op je rekening wil storten dan kan dat gewoon bij Nintendo, soms is het wel duurder. Die Nintendo Switch™ prijzen hoeven we natuurlijk ook niet meer te vermelden!

An Nintendo eShop card costs € 50,– en je kunt er spelletjes voor kinderen zoals Minecraft of Mario Kart™ Deluxe op downloaden. Je kunt ook muziek downloaden via iTunes of Spotify™. En gratis games zoals Puyo Puyo Tetris!

A Nintendo Switch™ costs € 300,– en daar zit dan ook nog eens twee Joy-Con controllers bij inbegrepen. Die prijs is voor de console zonder controllers, want die moet je apart bestellen als je ‘m wilt hebben.

De Nintendo eShop kaart wordt vaak vergeten te vermelden in dat soort winkels, want Nintendo krijgt vaak free advertising. Echt slim bedacht om gratis games en muziek te verkopen aan kinderen om te zorgen dat ze ‘m niet missen!

Je kunt je Nintendo eShop kaart lang bewaren, dus als je die hebt besteld dan gebruik je ‘m lekker zolang als je wilt. Is hij op? Bestel dan een nieuwe. Je kan wel altijd spelletjes downloaden op de console, maar dan moet je terugbetalen voor die Nintendo tegoed.

Welke games zijn er beschikbaar op de Nintendo eShop?

– Nintendo Switch: Mario Kart™ 8 Deluxe

– Nintendo Switch: Minecraft: Nintendo Switch Edition

– Nintendo 3DS: Pokémon Ultra Sun / Pokémon Ultra Moon [beiden €44,99]

– Wii U: Paper Mario: Color Splash [€34,99 – €47,49; weergeven de prijs per console] (ook andere spelletjes zoals Donkey Kong Country: Tropical Freeze of Pokken Tournament DX)

Ik ben zelf heel benieuwd naar het nieuwe Super Smash Bros of Pokémon. En een Nintendo winkel bij jou in de buurt zoek ik op bij Google Maps, dat is heel handig om te weten als je wat wilt hebben!