Advertentieindex
Image default
Zakelijk

Ontvang gericht juridisch advies bij dit advocatenkantoor in Antwerpen

De advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven, gevestigd in Antwerpen, zijn ware specialisten als het gaat om juridisch advies. Bedrijven hebben vaak advies nodig over juridische zaken, want niet elke ondernemer heeft de meest uitgebreide en actuele kennis over alle wet- en regelgevingen. Denkt u hierbij aan het opstellen van arbeidsvoorwaarden en het vernieuwde vennootschapsrecht. U kunt ook tegen conflicten met andere partijen aan lopen, zoals huurders van uw onroerende goederen. Dit interdisciplinaire advocatenkantoor kan elk juridisch probleem binnen uw onderneming oplossen. Kennis over alle verschillende rechtsdomeinen is hier uitgebreid aanwezig. Kortom, wanneer u juridisch advies in Antwerpen en omgeving nodig heeft, is het kantoor van Caluwaerts Uytterhoeven de juiste plek.

Voor elk dossier een juridisch specialist

De advocaten van dit advocatenkantoor in Antwerpen geven u passend juridisch advies binnen verschillende terreinen. De meerderheid is tweetalig en ze hebben ieder een expertise opgebouwd binnen een specifiek rechtsdomein. Wanneer u dus juridisch advies krijgt, wordt altijd de meest gespecialiseerde advocaat ingeschakeld. Zo kan er altijd een oplossing op maat worden gezocht op basis van uw specifieke dossier. Daarnaast wordt er hier een multidisciplinaire benadering gehanteerd, wat betekent dat een gedreven interactie tussen verschillende vakdomeinen centraal staat. Oplossingsgericht werken is dan ook een sterke kwaliteit van Caluwaerts Uytterhoeven. Binnen de volgende domeinen ontvangt u deskundig juridisch advies:

  • Overheidsopdrachten
  • Individueel en collectief arbeidsrecht
  • Bouwrecht
  • Omgevingsrecht
  • Transportrecht
  • Intellectuele eigendommen
  • Ondernemingsrecht

Uitstekend voorbereid met gedegen advies

Wordt u geconfronteerd met ingewikkelde juridische vraagstukken en zoekt u daarvoor gedegen juridisch advies in Antwerpen? Wilt u een vennootschap opstarten en goed voorbereid zijn op toekomstige geschillen, gerechtelijke procedures en vele andere juridische zaken die zich voor kunnen doen? Plan dan een eerste afspraak in met de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven en ontdek wat er mogelijk is voor uw onderneming. Ook op de website kunt u terecht voor actuele informatie over ondernemingsrecht en recente veranderingen binnen de wet- en regelgeving. Zo kunt u zorgeloos blijven ondernemen!

https://www.legaloffice.be/