Advertentieindex
Image default
Zakelijk

Dit zijn mijn meest gebruikte business apps

Om er zeker van te zijn dat je als zelfstandig ondernemer tussen de concurrentie opvalt, moet je slim zijn. Dat doe je door handig gebruik te maken van technologie. Je devices zijn je belangrijkste tools, dus wees er zuinig op. Smartphonehoesjes bestellen om ze te beschermen is alvast belangrijk. Zo heb je altijd toegang tot twee van de belangrijkste apps die er zijn. Apps kunnen je helpen om meer gedaan te krijgen. Wil jij het optimale uit de kansen voor je startup halen? Dan doe je dat op de volgende manier.

Het bijhouden van de administratie

De klus die mij altijd het meest tijd kost, is administratie. Ik ben er ook niet goed in. Daarom ben ik zo afhankelijk van de app Evernote. Dit komt vooral omdat je er zo lekker gestructureerd mee kunt werken. Dat maakt alles gemakkelijk in te voeren, maar ook gemakkelijk terug te vinden. Een ander voordeel is dat alles tegenwoordig in de cloud terug te vinden is. Zo kan je dus onderweg administratie doen en het later op kantoor gemakkelijk terugvinden. Digitaal werken is daardoor alleen maar gemakkelijker geworden. Zelfs mailen kan je rechtstreeks uit de app doen wanneer dat nodig is.

Nooit meer een idee verliezen

Als ondernemer moet je voortdurend innovatief zijn. Daarom is elk idee mogelijk goud waard. Het gebeurt echter vaak genoeg dat je een slim plan hebt, maar het direct weer kwijtraakt. De waan van de dag gaat dan voor. Met BrainToss is dat niet langer nodig. Alles wat je bedenkt kan je snel inspreken. Of je maakt een notitie of foto met de app. Die kan je dan direct naar je mailbox laten sturen. Er hoeft daardoor nooit meer een idee verloren te gaan. Wanneer je ’s avonds je mail doorneemt kan je dan direct de plannen uitwerken. Dit bood mij al verschillende belangrijke kansen op zakelijk gebied.