Advertentieindex
Image default
Woningen

Waarom een makelaar inschakelen?

Een makelaar die zijn geld waard is, voert veel verschillende taken uit. Marketeer. Onderhandelaar. Analist. Copywriter. Adviseur. Ze bewegen naadloos door deze banen heen om van begin tot eind elke gelegenheid aan te pakken.

Neem elk onderdeel apart en je zou kunnen nadenken over het zelf verkopen van je huis zonder makelaar. Prijs van je huis? Ah, nou ja, je kunt je eigen onderzoek doen en ongeveer een prijs bepalen.

Je huis voorbereiden? Je hebt al eerder schoongemaakt en misschien nog wat geschilderd.

Een koper vinden? Nou, dat is waar het internet voor is.

Maar aan het eind van de dag zijn de bijdragen van een makelaar groter dan de som van de onderdelen en ze komen allemaal samen om je een groot voordeel te bieden: verkopen tegen een hogere prijs in een snellere tijd.

43% van de verkopen door eigenaren zelf gebeuren omdat de verkoper geen commissie wil betalen. Dat is natuurlijk mogelijk.

Maar wat als je nou juist meer geld kunt verdienen door een makelaar in te huren? Dan zou je al die moeite doen om geld op de tafel te laten liggen (meer dan de kosten van de commissie).

Cijfers tonen aan dat de verkoop met een makelaar tienduizenden euro’s extra op kan leveren, afhankelijk van de woning. Dus waarom zou je nog al die moeite doen om alles zelf te regelen terwijl je er ook nog eens extra geld bij in moet leveren?

Wil jij een woning verkopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Bolck Makelaar Zevenaar en vraag meer informatie aan.

https://www.bolckmakelaardij.nl/