Advertentieindex
Image default
Woningen

Verschillende mogelijkheden voor een koopwoning bij de makelaar in Dordrecht

Bent u op zoek naar een prachtig karakteristieke woning in de binnenstad? Gaat uw voorkeur uit naar een strak afgewerkt appartement? Of wilt u een royale gezinswoning kopen? Op de website van een makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, type woning en de oppervlakte in m2. Zowel oude als nieuwe woningen vindt u in het online aanbod en bij iedere woning treft u een gedetailleerde omschrijving en overzichtelijke fotopresentatie. Voldoet een pand volledig aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Een makelaar van Waltmann Makelaars plant graag een bezichtigingsafspraak met u in. En wist u dat u ook uw eigen huis kunt verkopen met de hulp van Waltmann Makelaars?

De makelaar uit Dordrecht verkoopt uw huis in zeven stappen

Wilt u uw woning verkopen? Dan schakelt u een deskundige verkoopmakelaar in zoals Waltmann Makelaars. Deze specialist heeft al meer dan 115 jaar ervaring met het verkopen van woningen. Het proces verloopt in zeven heldere stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en een publiciteitsplan opgesteld. Daarna wordt uw woning verkoop-gereed gemaakt. Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Bezichtigingen worden ingepland door de makelaar uit Dordrecht en gaat u na de nodige onderhandelingen akkoord met het bod? In dat geval wordt de koopovereenkomst opgesteld en vindt het laatste papierwerk bij de notaris plaats.

Profiteer van professionele aankoopbegeleiding door de makelaar uit Dordrecht

Zoekt u dé perfecte woning voor u en uw gezin? Bespaar tijd en geld door een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze makelaar luistert graag naar uw wensen en uw belangen staan altijd voorop bij de aankoop van een woning. Ook gebreken worden uitvoerig aan u voorgelegd. De makelaar uit Dordrecht gaat niet alleen met u op zoek naar uw droomhuis. De makelaar kiest ook de beste onderhandelingspositie, bouwkundige en juridische zaken worden ingeschat en de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst worden gecontroleerd. Volledige ontzorging tijdens het gehele aankoopproces, dat is wat u kunt verwachten. Schakelt u binnenkort de ervaren aankoopmakelaar uit Dordrecht in?