Advertentieindex
Image default
Woningen

Ontdek de werking van dit studiebureau met stabiliteit

Bij Ingenieursbureau Atlas Engineering in Keerbergen zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen, uitwerken en opvolgen van stabiliteitsstudies. Dat wil zeggen dat ze er meteen bij zijn, bij uw bouwprojecten. Vanaf de eerste ontwerpfase zijn de ingenieurs erbij, om de basisprincipes van de structuur op tijd te kunnen uitwerken. Nog voor u een bouwaanvraag indient, is het aangeraden om dit studiebureau dat stabiliteit biedt in te schakelen zodat ze op zoek kunnen gaan naar de optimale constructie voor uw project.

Hoe gaan ze te werk?

Dit ingenieursbureau en studiebureau met veel stabiliteit staat steeds in overleg met een bouwheer en de architect. Op die manier kunnen ze de voorstudie coördineren en de esthetische wensen respecteren, terwijl de structuur wordt geïntegreerd en geoptimaliseerd. Door er tijdig bij betrokken te worden kunnen de ingenieurs ook op voorhand berekenen of het bouwbudget zal volstaan. Door samen te werken met de architect zorgen deze ingenieurs ervoor dat er aan alle esthetische wensen wordt voldoen, maar dat er toch een stevige en stabiele structuur wordt neergezet. Dit bureau gaat voor u aan de slag door op basis van de bouwvergunningsplannen een stabiliteitsdossier uit te werken. In een schetsmatige studie worden alle structurele elementen gedimensioneerd voor uw bouwproject. De ingenieurs zitten nadien samen met de architecten om te kunnen verzekeren dat alle elementen in het architectuurdossier, en uiteraard in het project, worden opgenomen. Op basis van de volledig uitgewerkte architectuurplannen, maken de technische of bouwkundige tekenaars de bekistings- en wapeningsplannen. Ook de meetstaten en ijzerlijsten neemt dit studiebureau met bakken stabiliteit voor zijn rekening.

Neem contact op met deze specialisten

Tijdens de uitvoering en de effectieve bouw van het project, houdt Atlas Engineering graag de vinger aan de pols. Ze staan in direct contact met de uitvoerder en volgen het project op door regelmatig op de werf te passeren ter controle. Neem vandaag nog contact op met dit bureau en ontdek wat ze voor uw bouwprojecten kunnen betekenen. Bent u zelf op zoek naar een job bij een ingenieursbureau? Bekijk dan zeker eens de vacature van bouwkundig tekenaar en wie weet werkt u binnenkort mee aan deze projecten.