Advertentieindex
Image default
Woningen

Keramisch parket, verkrijgbaar in West-Vlaanderen

Keramisch parket is tegenwoordig zo ver geëvolueerd in West-Vlaanderen dat het bijna niet meer te onderscheiden is van een echte parketvloer. Het heeft dezelfde uitstraling gekregen als een houten vloer. Het grote verschil ligt hem in het gebruiksgemak. Keramische parket zijn namelijk tegels die gebruikt kunnen worden in ruimtes waar er een hoog risico is op vocht of vlekken. Denk hierbij aan de badkamer of keuken. Ze zijn slijt- en krasvast en zijn eenvoudig te onderhouden. Een extra pluspunt van deze vloersoort is dat het gebruikt kan worden in combinatie met vloerverwarming. Gezien ze een geadoreerd materiaal zijn, bestaan ze ondertussen in diverse formaten, kleuren en houttekeningen. Bouwmaterialen Van Glabeke bvba uit Kooigem, Kortrijk, heeft een ruim assortiment waar u zeker een kijkje moet gaan nemen.

De kenmerken van keramische parketvloer

De keuze voor keramisch parket is een duidelijk groeiend fenomeen in West-Vlaanderen en dat is meer dan begrijpelijk. Met zijn look and feel die hij uitstraalt geeft hij de illusie van een echte parketvloer, maar dan verwerkt in een tegel die eenvoudig is in onderhoud. Het is de perfecte oplossing voor alle ruimtes waar u vaak te maken heeft met vocht, vlekken en vuil. Eventjes vlug met een dweil over, en hij is weer als nieuw. Keramisch parket dat verkocht wordt in Kooigem, Kortrijk door Bouwmaterialen van Glabeke, is bovendien slijtvast en krasvast. En wanneer u graag warmte heeft vanuit de vloer, kan u het zonder problemen combineren met vloerverwarming.

Ga langs in de showroom

Wanneer u graag een gebruiksvriendelijke tegelvloer heeft met toch een warme uitstraling, dan heeft u met keramisch parket een ideale oplossing gevonden in West-Vlaanderen. Ga voor kleine mozaïektegels of opteer voor de grote varianten van 160 x 320 centimeter. Het assortiment van dit bedrijf is ruim genoeg om voor iedereen de gepaste vloer aan te bieden. Ga langs bij hun in de showroom en maak van uw woning een geslaagd totaalproject.

http://www.vanglabeke.com