Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Zelf uw Quick Step laminaat leggen of niet?

Quick Step laminaat is een van de beste laminaatvloeren ter wereld door de unieke designs, de hoogwaardige kwaliteit, het onderhoudsarme karakter en de vele keuzemogelijkheden. Bij uw dealer Laminaat & Parket Depot te Stabroek kunt u advies inwinnen over welke vloer bij u past. Ook kunt u dit bedrijf vragen voor de plaatsing van uw laminaat. Of is het beter dit zelf te doen?

Haal een expert van Quick Step laminaat in huis

Wanneer u uw ideale laminaatvloer ontdekt heeft, wilt u natuurlijk dat deze foutloos in uw huis gelegd wordt. U kunt hierbij kiezen om de plaatsing aan een professioneel bedrijf, zoals Laminaat & Parket Depot uit Stabroek, over te laten. Deze specialist zal u een perfect resultaat aanleveren. Ook de moeilijke plekken, zoals hoeken en trappen, zullen naar voldoening gelegd worden. Het voordeel van een installateur inschakelen is dat u garantie krijgt op de installatie van uw vloer. Heeft u klachten of is iets niet naar behoren? Dan wordt uw nieuwe vloer kosteloos gelegd.

Zelf de mouwen opstropen

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw Quick Step laminaat te leggen. Dankzij het handige Uniclic Multifit systeem legt u het laminaat zoals een puzzel in elkaar. U heeft hierbij geen vloerlijm nodig, waardoor u geen geknoei of vlekken veroorzaakt op het laminaat. Tevens zijn er zeer handige installatie instructies en video’s online te vinden, waardoor uw klus nog makkelijker wordt gemaakt.

 

Maak het uzelf zo eenvoudig mogelijk

Zowel Uniclic als Uniclic Multifit systemen zijn beschikbaar bij Quick Step laminaat. Beide systemen zijn snellere en stevigere oplossingen dan wat concurrenten aanbieden. Deze systemen maken zelfs een gemakkelijke plaatsing van het laminaat in hoeken, op trappen en onder deuren mogelijk. Bent u op zoek naar de beste manier om uw vloer af te werken zonder al te veel onderhoud hierna? Of wilt u gewoon Quick Step laminaat aankopen? Dan bent u bij deze professional aan het juiste adres. Neem dus snel contact met hen op!

https://www.parketdepot.be/nl