Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Vind uw windvaste zonwering bij deze experten

Bent u op zoek naar windvaste zonwering voor uw woning? Dan moet u bij Mevac in Herselt zijn. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van zonwering, maar ook afsluitingen voor uw tuin. Ze staan al meer dan 30 jaar klaar voor u en iedereen die nood heeft aan zonwering of dergelijke. Hun gedreven medewerkes helpen u maar al te graag verder en verzekeren u bovendien steeds van kwalitatieve materialen en een degelijke afwerking. En dat alles aan zeer scherpe prijzen, dus waar wacht u nog op?

De voordelen

Dankzij windvaste zonwering heeft u twee vliegen in één klap. Langs de ene kant heeft u geen last van de zon en kunt u heerlijk buiten in de schaduw zitten, en langs de andere kant wordt de wind tegengehouden. Een fris windje kan natuurlijk deugd doen, maar niemand zit te wachten op felle windstoten terwijl u net rustig buiten zit met een goed boek of een aperitief. Kies daarom voor windvaste zonwering en geniet van vele voordelen. Zo’n zonwering van Mevac is windvast in alle posities. Dat is dankzij een rits op het doek dat wordt vastgezet op alle geleiders van de zonwering. Nog handig aan dit product is dat u het eenvoudig elektrisch kunt bedienen met een handige motor van Somfy. Bovendien is het verkrijgbaar in heel wat kleuren, zodat het doek zeker bij uw woning en stijl past. Wanneer u de windvaste zonwering niet gebruikt, kunt u hem handig opbergen in een ‘kast’.

Schakel deze vakmensen in

Bent u overtuigd van de vele voordelen en wilt u ook een windvaste zonwering laten installeren door deze vakmensen? Dat kan! Daarnaast installeren ze ook andere vormen van zonwering en dergelijke meer. Ontdek het zelf door een kijkje te nemen op de website of neem contact met hen op om een afspraak te maken!

https://mevac.be/