Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Met automatische deuren COVID verspreiding voorkomen

Veel mensen duwen toegangsdeuren met hun armen open als ze met de hand zijn. Maar ze weten niet hoe ze de deur moeten openen als ze eraan moeten trekken om naar buiten te gaan om binnen te komen. Dankzij plaatsen met automatische deuren is dit geen probleem meer, omdat er geen kans is op besmetting via de handen.

Automatische deuren zijn tegenwoordig onmisbaar in ziekenhuizen en gezondheidscentra, omdat zij de binnenkant van de ruimten volledig isoleren. Het zijn hermetische deuren die de grootst mogelijke veiligheid bieden in quarantaine-omstandigheden. Tegenwoordig, nu veel patiënten de gevolgen van de ziekte in afzondering moeten ondergaan, zijn zij van groot nut en belang voor gezondheidscentra.

Ook in magazijnen waar met producten wordt gewerkt en waar veel wordt geladen en gelost, zijn automatische deuren van fundamenteel belang. Zij zorgen voor wendbaarheid, een grote bedienbaarheid en de beste hygiënische omstandigheden. In tijden waarin we strikt moeten zijn met betrekking tot afstanden en het gebruik van materialen, zorgen ze voor comfort en veiligheid.

Als deze pandemie eenmaal voorbij is, zou het een goed idee zijn om te analyseren waar automatische deuren van nut kunnen zijn (op de meeste plaatsen en in de meeste gebouwen, met inbegrip van het openbaar vervoer), voor het algemeen welzijn van de gehele samenleving. Niet alleen om een nieuwe epidemie te voorkomen, maar ook voor de hygiëne tegen verkoudheid en griep.

https://www.automatischedeuren24.nl/