Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

De plinten maken je vloer af

Ieder mooi aangelegde vloer vraagt om een plint die het plaatje afmaakt. Geen enkele vloer is namelijk compleet zonder bijpassende plint. Of dit nu een massief houten vloer, een laminaatvloer, een tegelvloer of een vloer van vinyl is.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen normale plinten – die je bevestigd door middel van een schroef of met behulp van lijm –, overzetplinten, kabelgoot plinten en plakplinten.

Door voor de plint te kiezen die het beste matcht met je vloer, geef je je interieur een complete afwerking.

Verscheidene soorten plinten

Plinten komen is allerlei soorten en maten. Zo worden plinten gemaakt van allerhande materialen, waaronder hardhout, steen, kunststof en MDF. Bovendien vallen er verschillende stijlen binnen de plint te onderscheiden.

Ga bijvoorbeeld voor een klassieke plint, een plint met design of een plint met een moderne look. Daarnaast heb je de keuze uit een brede plint, een dikke plint of juist een hoge plint. Je kiest eenvoudigweg die plint die het mooist staat bij je vloer.

Plintaccessoires als finishing touch

Plintaccessoires kunnen beschouwd worden als de finishing touch van je gehele kamer en met name je plinten. De juiste binnen- en buitenhoeken zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen ruimte overblijft, daar waar de plinten niet exact op elkaar aansluiten.

Plintaccessoires zijn te verkrijgen in allerlei verschillende vormen en kleuren, zodat er altijd een type tussen zit dat perfect aansluit op je plint. Maak die afgewerkte vloer met plinten dus helemaal af met behulp van mooie plintaccessoires.

https://www.parket-winkel.be