Advertentieindex
Image default
Winkelen

Michael Kors Eyewear

Kors is sinds 1981 met zijn eigen label Michael Kors, een bekende en succesvolle Amerikaanse modeontwerper, na jaren alle nodige ervaring opgedaan te hebben bij verschillende beroemde modehuizen, waaronder het klassieke Franse modehuis Céline. Zonnebrillen van deze fashion koning kenmerken zich door een combinatie van schoonheid en gezondheid, waar een sportieve uitstraling samen gaat met elegantie en klasse.

Esthetisch en gezond

Een Michael Kors zonnebril is een kwalitatief ijzersterk luxe accessoire. Stijl wordt gecombineerd met bescherming. Naast bescherming tegen scherp zonlicht worden je ogen ook beschermd tegen UV-straling. Zonder de UV-bescherming kan namelijk ernstig letsel aan je ogen worden opgelopen. Met een zonnebril van Michael Kors voorkom je slecht zicht en letsel door UV-straling op een elegante, stijlvolle en modieuze manier.

Michael Kors zonnebrillen Een greep uit de modellen van Michael Kors:

  • Aviator: de zonnebril met druppelvormige glazen, waaronder de Chelsea, Cagliari, Fiji, Zanzibar en Gramercy. De modellen zijn uitgevoerd met verschillende kleuren glas en metalen montuur. Klassiek, maar toch sportief.
  • Wayfarer: de zonnebril met rechthoekige glazen en montuur, waaronder de Algarve (bruin montuur en bruin oplopende glazen) en de Polynesia (havanna bruin montuur en paars/blauw oplopende glazen). De monturen geven een robuuste maar elegante uitstraling.
  • Oval: de ovalen zonnebril met de ‘Onassis look’ is de Panama met kunststof zwart montuur en bruin oplopende glazen.

Op de zonnebrillen van Michael Kors zit standaard 2 jaar garantie!

Officiële dealer Met gepaste trots vermelden wij hier graag dat fuva.nl een van de geselecteerde officiële dealers is van de zonnebrillen van Michael Kors. Als je gekozen MK zonnebril op voorraad is zal deze binnen 48 uur naar je verzonden worden. Je koopt je zonnebril naar keuze niet alleen goedkoop en snel, maar ook op een veilige manier met het vertrouwde en gerenommeerde online betalingssysteem iDEAL of via je PayPal account. Een bancaire overboeking kan natuurlijk ook.

http://www.fuva.nl/zonnebrillen/michael-kors/