Advertentieindex
Image default
Wijn

Dit is de beste wijnleverancier in België

Als horeca-uitbater is het enorm belangrijk om een goede wijnleverancier te hebben. Zo’n leverancier moet niet alleen goede wijnen aanbieden, hij moet ook betrouwbaar zijn en steeds voor u klaar staan. Zo’n wijnleverancier is InVINity in Brussegem, nabij Brussel. Deze groothandel levert kwaliteitswijnen aan horecazaken over heel het land. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van twee leveranciers, die elk al een heleboel ervaring en expertise hadden. Nu ze hun krachten samengebundeld hebben, zijn ze nog eens zo goed als daarvoor. Het is dus zeker een aanrader om samen te werken met deze groothandel van alcoholische dranken!

Voor kwaliteitsvolle wijn moet u hier zijn

Welke soort alcoholische dranken u ook aanbiedt in uw zaak, u vindt ze gegarandeerd bij deze groothandel. Ze hebben namelijk enorm veel verschillende wijnen en spirits. Hiervoor werken zesamen met bijna dertig verschillende producenten in tien verschillende landen. Hierdoor kunnen ze echt een selectie samenstellen op maat van uw zaak. Ze luisteren hierbij uiteraard in de eerste plaats naar uw wensen, maar ze kunnen u ook uitstekend advies geven indien gewenst. Innovatie is voor hen bijzonder belangrijk. Dit doen ze niet alleen op gebied van hun werkwijze en expertise, maar ook van hun transport, productie en ecologie. Alle dranken die ze aanbieden zijn dus ook zeer kwalitatief en verantwoord. Kortom, een betere wijnleverancier gaat u hier in België niet vinden.

Ontdek hun bijzonder ruime aanbod

Heeft u interesse om met deze groothandel van alcoholische dranken samen te werken? Neem dan zeker een kijkje op hun website om alle dranken die ze aanbieden te ontdekken. Neem vervolgens snel contact met hen op via de contactinformatie die u vindt op de website. Ze helpen u dan zeker zo snel en zo goed mogelijk verder. Uw zaak zal binnenkort extra succesvol zijn dankzij de geweldige dranken van deze leverancier!