Advertentieindex
Image default
Webdesign

Breid jouw zaak uit met Shoptrader webshop software

Heb jij een eigen zaak? Gefeliciteerd! Steeds meer winkels moeten hun deuren sluiten, als jij in deze lastige tijden nog omzet kunt genereren ben je goed bezig! Je weet wat de klanten willen, hoe je slim moet inkopen en je hebt een hart voor ondernemen. Heb je naast jouw winkel ook een webshop? Zo niet, dan moet je zeker een webshop software overwegen om jouw zaak online uit te bouwen.

 

Wat is webshop software?

Eigenlijk kun je met webshop software alles wat je nu met jouw winkel doet, alleen op een iets andere manier. Je hebt een web adres, net als jouw winkel een adres heeft. Je hebt een actieve voorraad die je laat zien in een digitale etalage. Je hebt een kassa die minstens zo veilig is als een PIN apparaat in de winkel. Bij webshop software heb je ook extra voordelen. Je bent niet meer beperkt tot klanten in de buurt, online kan iedereen je vinden. Je bent ook niet beperkt tot winkelopeningstijden, jouw webshop software pruttelt 24 uur per dag door.

 

Waarom jouw winkel combineren met Shoptrader?

Je hebt het al druk met je eigen zaak, moet je dan ook nog een digitale webwinkel draaien? De investeringen in tijd en geld vallen enorm mee, en je kunt er veel voordeel uit halen. Denk maar eens aan deze voordelen van webshop software:

 

  • Je kunt oude voorraad uit de winkel online verkopen via de webwinkel
  • Met jouw webshop kun je ook klanten trekken naar de fysieke winkel
  • Online betalen is erg veilig, zeker via Nederlandse webshop software zoals die van Shoptrader
  • Jouw potentiële klanten zijn niet meer beperkt tot de gemeente en omgeving, de hele wereld ligt aan je voeten!
  • Net als in de normale winkel kun je via webshop software ook contact onderhouden met je klanten, het is net zo persoonlijk als jij dat wilt.

 

Wanneer je reeds een winkel hebt moet je echt met je tijd meegaan. Steeds meer winkels gaan failliet omdat ze niet voldoende nadenken over de toekomst. Met de webshop software van Shoptrader kun jij verder bouwen aan je bedrijf, zowel in je winkelpand als online. Bekijk direct de mogelijkheden van webshop software.