Advertentieindex
Image default
Vervoer en transport

Southwest Airlines annuleert 1.500 dagelijkse vluchten reizigersniveau, afspraken raken ‘ongelooflij

Southwest Airlines annuleert 1.500 dagelijkse vluchten reizigersniveau, afspraken raken ‘ongelooflijke dieptepunten’

Southwest Airlines is van plan om vanaf vrijdag 1.500 dagelijkse vluchten te laten vallen, aangezien het vliegtuig en zijn rivalen een manier vinden om een ​​opmerkelijke afname in bewegingsverzoeken van de coronavirus-noodsituatie op te vangen.

De uitgebreide bezuinigingen op vluchten, een stijging van 1000 dagelijkse vluchten die slechts enkele dagen geleden zijn gemeld en op zondag zijn ingesteld, werden maandag onthuld in een bericht aan vertegenwoordigers. USA heeft VANDAAG een duplicaat van de kennisgeving ontvangen.

Ze komen een dag nadat Gary Kelly, de CEO van Southwest, in een opgenomen bericht aan de werknemers vertelde dat de koerier in de “strijd van ons leven” is om de organisatie en haar activiteiten te verzekeren.

“De pandemie en de reactie van de regering hebben het aantal reizigers en toekomstige benoemingen tot een onbegrijpelijk dieptepunt over het bedrijf doen dalen”, zei hij.

Contracterende luchtvaartmaatschappijen: American, United, Delta ontwikkelen vluchtverlagingen naarmate het noodgeval van het coronavirus zich uitbreidt

Southwest, de grootste transporteur van huishoudens in het land, heeft ongeveer 4.000 dagelijkse vluchten, dus de meest recente bezuinigingen spreken van een daling met ongeveer 40%.

Er zullen waarschijnlijk meer bezuinigingen komen vanuit Southwest en verschillende luchtvaartmaatschappijen met een groeiend aantal algemene reisbeperkingen. Southwest heeft bijvoorbeeld geen vluchtverlagingen in Hawaï gemeld, maar ze zijn al snel normaal gezien de nieuwe overheidsbeperkingen die donderdag beginnen en reizigers die naar Hawaï reizen, verplichten om 14 dagen na hun verschijning te isoleren. Southwest prees eenvoudigweg de eenjarige herdenking van zijn eerste vluchten naar Hawaï, allemaal aangeboden vanuit Californië.

De herinnering van Cetta Larabee, directeur van inflight teamplanning en ondersteuning van groepsactiviteiten voor Southwest, zei dat het vliegtuig een “genereuze” afname verwacht voor verplaatsing naar Hawaï vanwege de beperkingen die door de senator van Hawaï zijn aangegeven en “zal waarschijnlijk planwijzigingen doorvoeren als moet zijn. ”

Hawaiian Airlines zei zondag dat het van plan is om alle langeafstandsvluchten op te schorten vanwege het verzoek.

Southwest overweegt bovendien een crisis-verlofprogramma, waarbij werknemers minstens een maand met halverwege kunnen compenseren, vertelde de koerier aan vertegenwoordigers.

https://flight-tracking.org/