Advertentieindex
Image default
Verbouwen

Waarom jij voor PVC ramen zwicht?

Iedereen heeft de mond vol over duurzaamheid en je woning moet aan steeds strengere isolatienormen voldoen. Door je woning goed te isoleren bespaar je niet enkel energie, maar draag je ook je steentje bij aan een betere wereld. Nieuwe PVC ramen kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. PVC ramen isoleren uitstekend op alle vlakken, zijn niet duur en hebben nog tal van andere voordelen. Logisch dus dat steeds meer mensen kiezen voor dit type raam.

PVC ramen veroveren meer en meer terrein

De voorbije jaren zijn PVC ramen aan een stevige opmars bezig. Deze ramen worden steeds beter en de mogelijkheden zijn enorm. Als je PVC ramen prijstechnisch gaat vergelijken met andere materialen, dan kun je nooit bedrogen uitkomen. Zelfs grote raamprofielen zijn mogelijk. De maximale afmeting van je ramen is zo bijvoorbeeld 6 meter op 2,6 meter. Daar kun je al aardig mee uit de voeten in de meeste woningen.

Mogelijkheden met PVC ramen zijn onbeperkt

Misschien nog wel het leukste aan PVC ramen? Het feit dat je deze ramen perfect kunt afstemmen op de rest van je woning. Met PVC ramen kun je eigenlijk alle kanten uit en je helemaal uitleven. Welke uitstraling je ook wil, met PVC ramen is het een koud kunstje om het te realiseren. Weet dat je naast de kleuren ook kunt spelen met de verschillende soorten ramen. PVC ramen bestel je net zo makkelijk als een schuifraam dan als een kiepraam of valraam. Vandaag de dag is dubbelglas zowat de standaard, maar je kunt ook voor een nog betere isolatie gaan zoals driedubbele beglazing.

Zorgeloos van je ramen genieten

Ga je voor PVC ramen dan zit je voor tientallen jaren goed en het onderhoud is een fluitje van een cent. Werk je samen met een kwalitatieve leverancier, dan hoef je je geen zorgen te maken. Op het vlak van prijs behoren PVC ramen tot de goedkopere exemplaren, zonder dat je aan kwaliteit inboet. Enorme nadelen zijn er niet verbonden aan deze ramen, al zetten ze wel wat uit in de zomer waardoor ze enigszins kunnen klemmen. Ook van kleur veranderen is niet evident en de profielen zijn net wat breder.

Als je in zee gaat met een professionele partner op het vlak van PVC ramen, dan valt de investering reuzegoed mee en je geniet meteen van een uitstekende isolatiewaarde. Vergelijken loont en kies voor een speler met ervaring, een uitstekende reputatie en betaalbare (fabrieks)prijzen. Die kun je heel makkelijk vinden.

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen