Advertentieindex
Image default
Verbouwen

Keuze uit diverse merken, zoals Venis en Castelvetro als u tegels uitzoekt

Wanneer u een nieuwe tegelvloer wilt laten leggen in huis, is het aan te raden om te kiezen voor tegels van een toonaangevend merk. Bij deze specialist heeft u die keuze. Kies bijvoorbeeld voor schitterende Venis tegels, met bijzondere effecten, zoals de mooiste hout-look tegels. Dit geeft hen een uitzonderlijk exclusieve uitstraling. Daarnaast zijn de tegels zeer vernieuwend vormgegeven. Deze tegels staan schitterend in ieder huis, vanwege de meest extreme vormen en decors. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom langs in de showroom van Fravo Tegels en laat u inspireren! Heeft u interesse in een bepaald soort tegel? Vul dan een offerteformulier in, om erachter te komen wat uw nieuwe vloer gaat kosten. Door de vele mogelijkheden is er altijd een vloer die binnen uw budget past.

Tegels met Italiaanse charme van Castelvetro tegels

Een van de meest populaire tegelmerken in Nederland is tegenwoordig Castelvetro. Dit Italiaanse merk maakt vloertegels in allerlei verschillende kleuren en met diverse dessins. Zo zijn er zeer strakke, maar ook rustieke tegels. Deze tegels hebben een vooruitstrevend design en zijn altijd van hoge kwaliteit. Vanwege deze goede kwaliteit kunt u de Castelvetro tegels zelfs buiten gebruiken. Ze worden namelijk gemaakt volgens de nieuwste technologieën. Een ruimte met Venis of Castelvetro tegels oogt levendig, doordat iedere tegel een uniek design heeft. Zo krijgt u een vloer die niemand anders heeft.

De populairste houtlook Venis en Castelvetro tegels van dit moment

De meest populaire houtlook tegels zijn verkrijgbaar bij Fravo Tegels. Dit zijn de Aequa tegels van het merk Castelvetro. U heeft bij deze tegel de keuze uit 5 verschillende kleuren. Ze zijn kras- en slijtvast en vochtafstotend, zodat ze niet verweren. Ook zijn ze vorstbestendig. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, maar zijn altijd rechthoekig van vorm. Het matte oppervlak geeft uw tegelvloer een moderne uitstraling.