Advertentieindex
Image default
Vakantie

Rustig vliegen met een luxe vliegtuigmaatschappij

De shift naar lagekostenluchtvaartmaatschappijen zorgt voor een grote drukte in het vliegtuig en op de luchthaven, minder tot geen service aan boord, betalen voor handbagage, en meer. Ben je niet zo’n fan van veel volk en wil je graag genieten van rust en klasse tijdens je vakantie of businesstrip? Kies dan voor luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive uit Hasselt. De luchtvaartmaatschappij biedt klassevolle vluchten aan waarbij u zich een echte VIP voelt. Kwaliteit en comfort staan voorop en dat vanaf uw aankomst in de luchthaven. U kunt met andere woorden genieten van uw reis zonder zorgen en drukte!

Reizen als een VIP met een hoogwaardige vliegmaatschappij

Kiezen voor luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive, is kiezen voor heel wat voordelen. Zo krijgt u 92 cm beenruimte in plaats van 78 cm. U vliegt bovendien met maximaal 30 andere passagiers. Op die manier kunnen wij u een rustige en aangename vlucht bezorgen. U heeft ook de keuze tussen een single zitjes of een dubbel zitje. De bagage die u meeneemt zit inbegrepen in de prijs en u krijgt een persoonlijke drankservice aan boord. Eersteklasvliegen met ASL Fly Executive uit Hasselt betekent ook dat u vertrekt vanuit de exclusieve Protocol Terminal in Brussel. Deze luchtvaartmaatschappij steunt bovendien het Project Cookstoves in Oeganda. Op die manier kunt u volledig klimaatneutraal naar uw bestemming vliegen.

Surf naar de website van deze vliegmaatschappij voor meer informatie

Wilt u meer informatie over vliegen met deze luxe vliegtuigmaatschappij? Of wilt u meteen een reis boeken? Surf dan zeker naar de website van ASL Fly Executive. U leest er meer over wat u allemaal kunt verwachten van een vlucht met hun en u vindt ook meer informatie terug over de verschillende locaties waar ze naartoe vliegen. Als u vragen heeft, kunt u het bedrijf altijd contacteren. Ze helpen u met alle plezier verder.