Advertentieindex
Image default
Tweewielers

Peugeot onderdelen

Iedereen kent Peugeot als automerk maar wist je dat ze ook al sinds 1900 motorfietsen maken? Nog steeds kun je prachtige nieuwe modellen kopen zoals de Kisbee, Vivacity, Django, Speedfight en Tweet. Je kunt deze scooters zelf onderhouden met originele Peugeot onderdelen. Daarnaast zijn er ook veel accessoires geschikt voor Peugeot scooters.

 

De Kisbee Basic is scherp geprijsd maar levert veel waar voor zijn geld! Rijd een klasse hoger en betaal een klasse minder, dat is de insteek van de Kisbee. Als Peugeot onderdelen tip moet je er rekening mee houden dat deze scooter gebruik maakt van 12 inch wielen. Naast banden met losse binnenband kun je ook tubeless banden kopen.

 

De Vivacity is een e-bike ofwel een scooter met elektrische aandrijving. Lekker stil en nooit met een lege tank op zoek naar een tankstation. Gewoon thuis opladen en rijden maar! De aanschaf van de Vivacity is hoger dan vergelijkbare scooters op benzine maar onderhoud is goedkoper omdat er minder onderdelen in een elektrische motor zitten. Het duurste Peugeot onderdeel is bij dit type de accu.

 

De Django Heritage heeft een klassieke retro look. Het is alsof deze scooter uit de jaren zestig komt gereden met een stoere uitstraling. Op dit type tref je veel details van chroom aan. Bij Peugeot onderdelen die regelmatig vervangen worden voor dit model moet je denken aan buitenspiegels. Dat is meestal geen gevolg van slijtage maar van een smal steegje of een vervelende uitglijder.

 

De Speedfight is zoals de naam al doet vermoeden een waar snelheidsmonster met een lage luchtweerstand en gestroomlijnd uiterlijk. Deze scooter valt op door de felle kleuren en strakke kappen. Een vervangend kappenset is een populair Peugeot onderdeel. Soms door slijtage, vaak om de scooter een andere look te geven.

 

De Tweet is een ideale middenklasse scooter van hoge kwaliteit. Dit type ligt wat hoger door de wielen van 16 inch, dat verhoogt het rijcomfort. Let altijd op het profiel van de banden, hoewel er geen minimale diepte verplicht is gesteld moeten scooterbanden wel profiel hebben over de gehele band. Nieuwe banden zijn veelgevraagde Peugeot onderdelen, omdat je met deze fijne scooters veel kilometers zult maken!

https://www.scooteronderdelenshop.com/peugeot