Advertentieindex
Image default
Tuin en buitenleven

De nieuwe tuin hype dit jaar: Gumax glazen schuifwand

Door middel van een Gumax glazen schuifwand krijgt u extra woonplezier en tegelijk staat u stil bij de toekomst. Dus heeft u in feite 2 voordelen voor een naar verhouding kleine investering. Veel natuurlijk licht kan zorgen voor een prettige leefomgeving waardoor u optimaal kan genieten van uw glazen veranda. Door het zonlicht in het voorjaar in i.c.m. het glas zal de overkapping in korte tijd opklimmen naar een aangename temperatuur. U hoeft vervolgens geen gebruik te maken van een veranda verwarmer om de ruimte te verwarmen. Dat gaat u zien aan uw energienota en u heeft tevens een extra gesloten veranda. Dat zijn 2 van de vele voordelen die de glazen schuifwand bied.

Gumax glazen schuifwand

Glas heeft altijd al die magische emanatie gehad. Het is sterk, doorschijnend en heeft een isolerende functie. Uw woonhuis prijs zal stijgen en het geeft een chique uitstraling aan de achterkant van uw woonruimte. Een Gumax glazen schuifwand zorgt voor een extra gesloten ruimte echter met behoud van uw zicht. Met het dicht duwen van de glazen wand heeft u immers binnen een oogwenk een persoonlijke omgeving waar u lekker kunt relaxen maar tegelijkertijd nog vrij zicht behoud op uw tuin. Tevens is het perfect voor ouders met kinderen waarbij de overkapping gebruikt kan worden als speelkamer.

Overzicht op uw tuin met een Gumax glazen schuifwand

Vogels die een nestje bouwen in uw vogelhuisje of spelende kinderen in de tuin. Dit zijn mooie tafereeltjes die we maar wat graag van binnen zouden bezichtigen. Jammer genoeg gaan mensen niet meer buiten onder de tuinkamer plaatsnemen als de temperatuur onder de 14 graden daalt. Dit kan ook anders. Het is zeer makkelijk om een Gumax glazen schuifwand buiten te realiseren. Alles word op maat aangeleverd en u heeft ook niet veel gereedschap nodig. U kunt dan het hele kalenderjaar plezier hebben van meer wooncomfort met behoud van permanent uitzicht. Mogelijk heeft u wel zicht op een stukje gaard wat u specifiek heeft aangelegd om vanuit de terrasoverkapping te bekijken. En zelfs in de winter als de meeste mensen onder hun dekentje op de bank liggen kunt u nog zeker genieten van uw overkapping. Of wat denkt u van een viering of diner met vrienden, een toegevoegde achterkamer met veel opties.  

Gumax glazen schuifwand: Duurzaam en veilig

Zoals u heeft mogen lezen kan een Gumax glazen schuifwand op diverse manieren gebruikt worden. Dus zeker een perfecte uitkomst voor uw veranda of overige ruimtes om uw woning. Ongeacht voor welke gebruik u een Gumax glazen schuifwand gaat benutten het zorgt voor veel meer daglicht en lagere kosten op uw energienota. U kan de glazen serre krijgen exact zoals u dat wil. Wellicht met extra accessoires erbij zoals tocht strips en handgrepen om het helemaal af te monteren. Met andere woorden een Privor glazen schuifdeur voor uw veranda is een slimme aanwinst die zorgt voor meer woon plezier.

Tot ziens bij glazenschuifwandplaatsen.nl

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/