Advertentieindex
Image default
Onderwijs

Onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs vind je bij deze specialist

Ben jij op zoek naar onderwijsmateriaal voor jouw leerlingen of kinderen in het basisonderwijs? Dan reken je op Educatieve Uitgeverij Kinheim. Deze uitgeverij biedt een uiteenlopend aanbod aan leermiddelen voor de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs. Je vindt niet alleen boeken voor het leren van de basisvaardigheden zoals lezen, schrijven en rekenen, maar uiteraard ook voor vakken zoals geschiedenis en verkeersveiligheid. Zo bied je jouw leerlingen of kinderen een compleet pakket aan lesmaterialen. Doordat de werkboeken in verschillende moeilijkheidsgraden aangeboden worden, leert ieder kind op zijn of haar eigen tempo. Met behulp van extra oefenmaterialen kunnen leerlingen moeilijke vakken oefenen, of juist meer uitdaging ontvangen in vakken die heel goed gaan.

Je kunt jouw lesmateriaal in enkele klikken online bestellen

Bij deze educatieve uitgeverij kun je het gewenste onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs heel eenvoudig online bestellen. Je maakt een persoonlijk account aan, waarna je jouw gewenste materialen in je digitale winkelmand kunt plaatsen. Wanneer je eerst meer over bepaalde materialen wilt weten, kun je een proefpakket aanvragen. Zo zie je meteen, of de boeken van deze uitgeverij bij jouw leerlingen passen. Als je tevreden bent met het pakket, betaal je de bijgevoegde factuur. Wanneer het materiaal niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, retourneer je het. Het team van dit bedrijf vertelt je graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot het bestellen van een proefpakket.

Neem bij vragen contact met deze uitgeverij op

Ben je benieuwd geworden naar het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze specialist? Dan bekijk je op hun website het volledige aanbod. Als je een proefpakket wilt aanvragen of een vraag wilt stellen, contacteer je dit bedrijf. Dat doe je eveneens via hun website. Het ervaren team van Educatieve Uitgeverij Kinheim gaat graag met je in gesprek, zodat je de meest geschikte lesmaterialen voor jouw leerlingen kunt vinden.

https://www.kinheim.be/