Advertentieindex
Image default
Internet

Modetips voor een horloge!

Je wilt natuurlijk dat je horloge past bij jouw stijl. Bij een dames exemplaar lijkt die keuze een stuk eenvoudiger dan bij een heren horloge, maar vergis je daar niet in. En naast stijl, weegt natuurlijk ook mee of het wel praktisch is in dagelijks gebruik. En moet je je horloge links of rechts dragen? Hieronder vind je het antwoord!

 

Welke pols ga je opfleuren?

‘Moet ik mijn horloge links of rechts dragen’ wordt vaak gegoogeld. Het antwoord is echter wat onduidelijk. Officieel draag je hem aan je niet-dominante hand, maar als je hem rechts draagt, word je gek aangekeken. Linkshandigen dragen hun klokje daarom ook vaak links, zeker bij formele gelegenheden. Als je het echt niet lekker vindt zitten, of juist een statement wilt maken, kun je je horloge natuurlijk ook gewoon om je rechterpols dragen.

Sterk, duurzaam en stijlvol

Je kunt van je heren horloge een echte eyecatcher maken door de kiezen voor een horloge met verouderde leren bandjes of in houtoptiek, die vallen lekker op en zijn momenteel helemaal hip. Maar als je veel buiten bent wil je natuurlijk wel dat je horloge tegen een stootje kan. De kwaliteit van je klokje is dan zeker belangrijk, maar qua stijl hoef je er weinig om te laten. Kies voor een waterdicht exemplaar van edelstaal of titanium met een enorm sterk krasvrij glas van saffier.

Minder is meer

Welk horloge past bij mij als ik een kantoorbaan heb? Als je je daar casual kleedt, kom je met bijna elk horloge weg. In pak staat een minimalistisch, plat model prachtig en door de kleuren en materialen van de horlogebandjes aan te passen kun je je heren horloge goed laten matchen bij je outfit, zowel op je werk als in je vrije tijd.

https://123sieraad.nl/