Advertentieindex
Image default
Huishoudelijk

Uw nieuwe grasmaaier

Bent u op zoek naar een nieuwe grasmaaier? Wilt u graag een robotgrasmaaier van uitstekende kwaliteit, zodat die het werk voor u doet? Dan moet u eens langs Alrobo gaan. Dat is een bedrijf waar u de beste robotmaaier van het moment kan kopen: de Robomow RK1000. Deze robot maait met ongeziene precisie uw gazon. De experten van Alrobo stellen graag hun knowhow ter beschikking om ervoor te zorgen dat de installatie van uw robotgrasmaaier nauwgezet verloopt en u zo een scrupuleus gemaaide gazon hebt, elke dag van de week.

Kies voor een geweldige robot

Met de Robomow RK1000 kiest u voor een maairobot met een uitzonderlijk stil systeem. Zo kan de robotgrasmaaier uw gazon ook op zondag doen stralen, zonder dat de buren er last van hebben. Een zwevend maaivlak zorgt ervoor dat het reliëf van de tuin mooi gevolgd wordt. Een geweldige rand-maaifunctie dan weer dat ook de randen mooi kort staan. De grasmaaier doet aan ‘mulching’. Dit wilt zeggen dat de robot het gemaaide gras fijnmaalt en uitstrooit over de gazon. Deze tuinresten dienen als meststof. Zo is uw gazon blijvend groen! Verder is het ook een optie om uw robot te laten beschermen door Alrobo. Zij installeren een huisje voor uw robot. Daar kan hij opladen en schuilen bij slecht weer. Het huisje zorgt er ook voor dat er geen vuil in de robot komt en zo verlengt het de levensduur van uw toestel. Als u vreest voor diefstal, kunnen we u geruststellen. Met de ingebouwde gsmmodule, de diefstalcode en het alarm is de robotmaaier uitzonderlijk goed beveiligd. U bedient het toestel met een handige app via uw smartphone of via de kleurentouchscreen op het toestel zelf.

Dit bedrijf verkoopt kwalitatieve maaiers

Als u uw gazon wilt laten maaien door dé beste robotmaaier op de markt, kiest u voor de Robomow RK1000. Als u een installatie van uw grasmaaier wilt door dé beste leverancier, kiest u voor Alrobo. Met de combinatie van de twee kan het niet misgaan. Voor een demonstratie maakt u een afspraak bij de specialisten van Alrobo, ze verwelkomen u graag.

https://www.alrobo.be/