Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Op zoek naar een fijn rendez-vous hotel in Antwerpen?

U zoekt een fijn en discreet rendez-vous hotel in Antwerpen om te ontspannen? Hotel De Inslag in Brasschaat is hét antwoord op uw noden. U kan er met een partner terecht in één van de propere en discrete kamers voor een uur, twee uur, of meer. U kiest zelf hoe lang u blijft, de kamers worden steeds grondig schoon gemaakt en u kan er discreet uw auto parkeren. Als u op zoek bent naar een rendez-vous hotel in Antwerpen om met uw partner te genieten, bent u bij dit hotel op de juiste plaats.

Heerlijk genieten met uw partner

Dit rendez-vous hotel in Antwerpen heeft alle troeven. De kamers zijn gezellig en fijn vormgegeven, met elk een eigen thema. U kan er gezellig iets drinken met uw partner in de taverne, of het vriendelijk personeel brengen uw drankjes discreet tot in uw kamer. Ze serveren zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. De kamers worden na elk bezoek uiteraard grondig gekuist. Laat u inspireren door de toffe themakamers. U kan kiezen tussen:

  • Het oude China, met typische Chinese ornamenten
  • Een Afrikaanse kamer met toffe versieringen
  • Een onvergetelijke Egyptische setting
  • Het tropische thema: u waant zich op een verlaten strand!
  • Een Mediterraanse kamer
  • Japans sfeervol met prachtig meubilair
  • Arabisch genieten

Knijp er even tussenuit en ontspan

Hotel de Inslag in Brasschaat, dat is een fijn rendez-vous hotel in Antwerpen waar u samen met uw partner ongedwongen kunt genieten. Als u wilt kunt u voor een meerprijs met meerdere partners een kamer huren. U parkeert zich voor de deur en ontspant in de romantische en discrete setting die ze gecreëerd hebben. Dit alles kunt u boeken aan zeer betaalbare prijzen. Ga dus genieten met uw partner in dit fijne hotel. U zult er geen spijt van krijgen en u heeft er een garantie op een paar uurtjes ontspanning!

https://www.inslag.be/home