Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Kent u de charme van een ballonvaart in Oost-Vlaanderen al?

Bent u op zoek naar een fantastische en onvergetelijke activiteit? Kies dan voor een ballonvaart in Oost-Vlaanderen. De beste ballonvaarten vindt u bij Madou, een bedrijf met maar liefst 43 jaar ervaring met ballonvaren. Niet alleen vindt u hier de beste service en tarieven, de experts hier weten ook de beste routes uit te stippelen voor bijvoorbeeld een gezellige ochtend ballonvaart. Kies voor unieke ballonvaart in Oost-Vlaanderen voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een traditionele ballonvlucht of juist een vlucht voor een speciale gelegenheid? Bent u met een grote groep? Dat is geen enkel probleem. Door meerdere luchtballonnen in te zetten, kan er maar liefst 120 man de lucht in.

Vaste waarde in de ballonluchtvaart

De ballonmanden van de specialist zijn voorzien van handige instapdeuren, ook geschikt voor mindervaliden. Sluit u aan bij de modernste ballonvloot van heel België. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak, vormt de specialist een vaste waarde op het gebied van ballonvluchten. Het familiebedrijf wordt gerund door echte enthousiastelingen met een passie voor ballonvaart. Bent u op zoek naar een ballonvaart in Oost-Vlaanderen? Of juist elders in België? Met uitzondering van enkele verboden zones volgens het luchtvaartreglement, worden overal ballonvluchten aangeboden. Kiest u een speciale ochtend ballonvaart of juist een ballonvaart midden op de dag of tegen de avond? Ontdek de kust of het binnenland. Hou er wel rekening mee dat de kostprijs van een ballonvlucht afhankelijk is van de geografische plaats.

Ontdek de ruime vloot van luchtballonnen

Madou heeft een vloot van ruim tien warmeluchtballonnen. Hiermee kunnen grote gezelschappen een ballonvaart in Oost-Vlaanderen of ochtend ballonvaart maken. Een ballonvaart is een prachtig en ideaal geschenk. Originaliteit ten top. Doe iemand, of uzelf natuurlijk, een luchtdoop cadeau en u schenkt een ervaring om nooit te vergeten. Het is ideaal voor verjaardagen, bedrijfsuitjes, familiefeesten, een verloving of bruiloft. Kies voor een vriendelijk onthaal en professionele begeleiding. Na de vlucht ontvangt u een originele ballondoop, een verrassingspakket en uniek ballon certificaat.