Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier volgt u een leuke taiko workshop

Heeft u ooit al gehoord van taiko drum? Dit zijn traditionele Japanse trommels, die men doorgaans in groep bespeelt. Het is een heuse kunstvorm, die barst van levensvreugde en energie. Gelukkig hoeft u niet helemaal naar Japan te gaan om de kunst van de taiko drums te ervaren. Nee, u kunt gewoon hier in België performances van taiko groepen bijwonen. Sterker nog, u kunt zelf de kunst van de taiko aanleren in een heuse taiko workshop! Araumi Daiko is een Antwerpse vzw die taiko-lessen en workshops aanbiedt. In verschillende vestigingen in zowel België als Nederland kunt u hier terecht.

Dé plaats om taiko drums te leren in België

Deze geweldige vereniging is opgericht door Grete Moortgat. Zij ontdekte taiko toen ze voor drie jaar in Japan verbleef. De kunst van de taiko drums raakte haar zo diep, dat ze besloot haar leven te wijden aan taiko. Dit deed ze eerst in Japan, waar ze het vak leerde van absolute grootmeesters en wereldbekende taiko groepen. Vervolgens, wanneer ze naar België terugkeerde, richtte ze haar eigen vzw op om de kunst hier te verspreiden. Ze deed dit door middel van taiko lessen in groep. Ook u kunt zo’n taiko workshop volgen bij dé grondlegster van de taiko in België. Hiervoor kunt u terecht in een van hun vestigingen in Mortsel, Kessel-Lo, Breda en Arnemuiden. Er zijn vier verschillende niveau’s. Wilt u met uw bedrijf of vereniging een taiko bootcamp volgen? Ook dit is een optie.

Schrijf u snel in

Lijkt zo’n taiko workshop u echt iets voor u? Aarzel dan niet langer en schrijf u in. U vindt het inschrijvingsformulier op hun website. Uiteraard kunt u hen ook vragen stellen via e-mail of via telefoon. Bent u nog niet zeker of het uw ding zou zijn? U kunt ook een introductieles volgen voor slechts 10 euro.