Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Een zeilboot huren op vakantie

Wie op vakantie is in Zeeland en een zeilboot wilt huren, sturen we graag in de richting van Channel Sailing. Dit verhuurbedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van zeilschepen en ze organiseren bovendien zeil-events op maat. Als je voldoende ervaring hebt met varen op zee kan jij een zeilboot huren in Cadzand-Bad en er zelf op uittrekken. Vertrekken doe je vanuit dit duinrijke gebied aan de Zuidkust van Nederland en je vaart naar waar je maar wilt. Maak je graag een tripje tot in Engeland of Frankrijk? Het kan allemaal!

Ga zelf op stap of kies voor een schipper

Wie genoeg ervaring heeft met varen op zee mag alleen op stap, maar je krijgt sowieso een gratis schipper bij het huren van een zeilboot bij dit bedrijf. Aan jou de keuze dus of je deze meeneemt of aan wal laat staan. De boten van dit verhuurbedrijf zijn modern ingericht en ideaal voor een lange of korte tocht op zee. Ze bieden je een persoonlijke service aan en hebben enorm veel ervaring in het verhuren van boten. Op die manier ben jij zeker van een zalig zeilavontuur op zee, in welke richting je ook wilt uitvaren. Een zeilboot huren kan bovendien perfect met kinderen. Dankzij de mogelijkheid om een schipper mee te nemen, is zeilen een ideaal uitje voor het hele gezin. Op die manier kan iedereen heerlijk genieten van de ervaring en wordt het zware werk aan de schipper overgelaten.

Huur een boot

Ben je op reis of op daguitstap in Zeeland en wil je graag een zeilboot huren? Ga dan langs in Cadzand-Bad en kies voor één van de prachtige boten om een trip langs de kust te maken of een reis naar het buitenland. Ontdek de mogelijkheden via de website van Channel Sailing en neem contact op met hen als je nog vragen hebt.

https://www.channelsailing.be/nl/zeilen-met-kinderen/