Advertentieindex
Image default
Groothandel

Vacuümmachines: onmisbare horeca apparatuur voor de moderne professional

Start u binnenkort een horecagelegenheid, dan bent u ongetwijfeld bezig met het op een rijtje zetten van onmisbare horeca apparatuur en horeca meubilair voor uw onderneming. Veel ondernemers denken gedurende deze fase voornamelijk aan het belang van horeca apparatuur waarmee voeding wordt bereid. Regelmatig wordt voorbij gegaan aan producten waarmee u deze etenswaren verantwoord kunt bewaren. Bij Horeca Megastore, specialist in horeca apparatuur en horeca meubilair, treft u echter een breed aanbod producten in deze categorie. Met de aanschaf van een vacuümmachine zet u een belangrijke stap in economisch en verantwoord ondernemen.

Externe vacuümmachines en vacuümkamermachines

Net zoals andere soorten horeca apparatuur, bestaan ook vacuümmachines in verschillende uitvoeringen. Bij Horeca Megastore kunt u zodoende ook kiezen tussen externe vacuümmachines en vacuümkamermachines. Bij een externe vacuümmachine, ook wel vacuümsealer genoemd, wordt het zakje buiten het apparaat geplaatst. Daarna verhit u deze om de houdbaarheid van het product te verlengen. Bij het gebruik van een vacuümkamermachine dompelt u het product compleet onder in het apparaat. Op de website van Horeca Megastore wordt u van gedetailleerde informatie betreffende de afmeting en de werking van deze horeca apparatuur voorzien.

De voordelen van het vacumeren van producten

Vacumeren is de effectiefste methode om uw voedingsmiddelen lang en hygiënisch te bewaren. De ingesealde etenswaren kunt u zowel in de koelkast als in de vriezer bewaren. Vacumeren is om verschillende redenen een uitkomst. Niet alleen gaat u er derving mee tegen, ook kunt u met behulp van deze methode voorbereidingen treffen op dagen van extreme drukte. Aangezien de smaak van de voedingsmiddelen –in tegenstelling tot andere bewaarmethoden- niet wordt beïnvloed door het vacumeren, serveert u een maaltijd van dezelfde kwaliteit als gewoonlijk.

Vacuümzakjes

Terwijl uw gasten plaatsnemen op uw horeca meubilair, bereidt u dus in een handomdraai hun maaltijd voor. Wil het bewaren en het bereiden van voedingsmiddelen middels deze methode geheel slagen, dan speelt nog één punt een belangrijke rol: de vacuümzakjes. Gebruikt u een vacuümkamermachine, dan heeft u gladde zakjes nodig. Voor externe vacuümapparaten zijn zakjes met reliëf vereist. Bij Horeca Megastore bent u aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor uw horecaonderneming; van horeca meubilair tot de kleinste details. Ook vacuümzakjes kunt u bij deze groothandel online bestellen.