Advertentieindex
Image default
Gezondheid

Facelift

Als men 30 jaar of ouder is dan ligt het gevaar om de hoek. De natuur laat zijn verweer merken op uw gezicht en u verliest uw onschuldige jeugdige gelaat. De zwaartekracht veroorzaakt hier en daar rimpels. In het begin lijken deze misschien schattig en onschuldig, maar ze kunnen toch snel een flinke bron van irritatie vormen.

De bron van de eeuwige jeugd is een legende die al eeuwen terug gaat. Juan de Ponche een gouverneur van een gebied in Latijns Amerika was door een stel indianen wijs gemaakt dat er een aantal eilanden verderop een bron van eeuwige jeugd te vinden was. Hij nam direct ontslag en had dan ook de rest van zijn leven gewijd aan het vinden van deze bron. Achteraf blijkt het waarschijnlijk zo te zijn dat de indianen hem gewoon weg wilde hebben en daarom het verhaal maar verzonnen hadden. Hij had dan ook nooit de bron ontdekt, maar wel een aantal eilanden en de Amerikaanse staat Florida.

Er zijn wel een aantal andere opties waarbij men de eeuwige jeugd iniedergeval gedeeltelijk of tijdelijk terug kan winnen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een chirurgische ingreep te doen waardoor men weer strak in het vel zit. Nadelen van deze operatie is echter dat er hoge kosten mee gemoeid zijn en dat er ook nog eens veel risico’s aan kleven. Verder zijn er ook veel rimpel crèmes die gouden bergen beloven maar deze in 9 van de 10 gevallen niet waar kunnen maken. Verder brengen deze crèmes ook vaak hoge kosten met zich mee en hebben een zeer tijdelijk effect, als ze al een effect hebben.

Een andere en ook betere oplossing is het laten uitvoeren van een liquid facelift door een cosmetische kliniek. Deze rimpelbehandelingen maken gebruik van fillers. Dit zijn chemische stoffen die vaak ook van nature in ons eigen lichaam voorkomen. Deze stoffen zorgen er voor dat iedereen weer gezien kan worden en met een opgeheven hoofd over straat kan. De behandeling is snel maar helaas wel tijdelijk. Meestal zijn de stoffen na 6 maanden weer afgebroken door het lichaam waardoor men weer een behandeling moet ondergaan.

http://www.faceland.nl