Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Ontdek de ambachtelijke passie van de bierbrouwerij in Geel

In het hart van Geel bevindt zich een verborgen parel voor bierliefhebbers: een ambachtelijke bierbrouwerij die bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en smaak. Deze bierbrouwerij in Geel onderscheidt zich door het gebruik van unieke brouwprocessen en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zo maakt men bijvoorbeeld gebruik van spelt van de lokale bioboerderij De Steenovens. Dit ingrediënt geeft de bieren niet alleen een karakteristieke smaak, maar draagt ook bij aan de authenticiteit en duurzaamheid van het brouwproces.

Unieke brouwprocessen en ingrediënten

De bierbrouwerij in Geel staat bekend om zijn innovatieve brouwmethoden en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Het gebruik van spelt in hun bieren is slechts een voorbeeld van hoe deze brouwerij traditie en innovatie combineert. Spelt, een oude graansoort, geeft de bieren een rijke en volle smaak die moeilijk te evenaren is. Door samen te werken met lokale producenten zoals bioboerderij De Steenovens, garandeert de brouwerij dat hun ingrediënten vers en van de hoogste kwaliteit zijn. Deze toewijding aan kwaliteit is terug te proeven in elk glas bier dat zij produceren. Naast spelt worden ook andere zorgvuldig geselecteerde grondstoffen gebruikt, zoals hop en mout van topkwaliteit, wat resulteert in unieke en smaakvolle bieren. De combinatie van traditionele brouwtechnieken en moderne innovaties maakt hun brouwproces echt bijzonder.

Proef de unieke smaak van geel

Bent u op zoek naar een authentieke bierervaring? Deze bierbrouwerij in Geel biedt een unieke kans om de rijke smaken van ambachtelijk gebrouwen bier te ontdekken. Of u nu een winkel, een restaurant of een bierliefhebber bent, de bieren van deze brouwerij zijn een perfecte aanvulling op uw assortiment. Bezoek hun brouwerij, proef de diverse bieren en ontdek zelf waarom hun producten zo bijzonder zijn. Neem vandaag nog contact op of bezoek www.huisbrouwerijdevliet.be en ervaar de passie en ambachtelijkheid van Huisbrouwerij de Vliet. Uw smaakpapillen zullen u dankbaar zijn! Daarnaast biedt de brouwerij rondleidingen en proeverijen aan, waardoor u een diepere kijk krijgt op het brouwproces en de liefde die in elk brouwsel wordt gestoken. Ook koop je de leukste geschenkverpakkingen bij De Vliet.