Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Online bestellen

Een wijntje gaat er bij iedereen wel in. Je hebt hierin de keuze van een witte wijn, maar ook een rode wijn. Veel mensen hebben de voorkeur voor een bepaalde soort wijn. De keuzes zijn enorm, want niet iedereen heeft dezelfde smaak en dat is maar goed ook. Vinopio is een online shop met heel veel soorten wijnen en andere drankjes. Dit bedrijf zit in België maar heeft inmiddels de markt in Nederland ook veel harten weten te veroveren. Het gemak is dat je voor een bestelling de deur niet uit hoeft te gaan. Je kan het assortiment vanuit jouw eigen luie stoel bekijken en een bestelling plaatsen. Bestel je voor een bedrag van meer dan €150,- dan zijn de verzendkosten geheel gratis. 

Ruime keuze 

Vinopio heeft een zeer groot assortiment. Hier zijn meer dan 800 verschillende soorten wijn te vinden. Je kan het allemaal hier bestellen en je hoeft niet meteen meerdere flessen tegelijk op je lijst te zetten. Het is zelfs mogelijk om per fles te bestellen. Zelfs de sterke dranken die je ook hier in het assortiment kan vinden zijn per fles te bestellen. Voordeel is dat je niet meerdere, dezelfde soort wijn hoeft te kopen.  

Het gemak om een van de lekkerste wijnen hier te vinden en te kopen is enorm. Een droge witte wijn bestellen is nu snel en makkelijk geregeld. Voor ondernemers zijn er speciale aanbiedingen en prijzen te krijgen. 

https://www.vinopio.be/wijnen/wit/