Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Leverancier van kwaliteitsvolle eieren in Antwerpen

Ben je op zoek naar een leverancier die eieren levert in regio Antwerpen? Deze eierhandel levert de allerbeste en meest kwaliteitsvolle eieren. Dit familiebedrijf gelegen in Wuustwezel is specialist in de productie van verse eieren. Hun motto luidt dan ook: “eieren die gisteren gelegd zijn, liggen vandaag!”. Niet alleen kan je hier eieren komen halen of bestellen, maar ook botersoorten en kaas wordt hier gemaakt. Ben je geïnteresseerd in hun verse producten? De Noordwateringshoeve help je graag verder.

Productie, verpakking en distributie

De kwaliteit van hun eieren en andere producten is geweldig. Het familiebedrijf is al sinds het jaar 1993 actief in de pluimveesector en daarom dus expert is het produceren en verkopen van eieren. Deze leverancier van eieren in regio Antwerpen garandeert je daarom iedere dag verse en kwaliteitsvolle eieren, zoals je het wenst. Zij bieden trouwens een uitgebreid aanbod van scharreleieren aan, doordat zij de productie, verpakking en distributie van de eieren op hen nemen. Je mag dus zeker zijn dat je bij dit bedrijf de meest perfecte eieren kan kopen. Een grote troef van dit bedrijf is dat de eieren rechtstreeks van hun boerderij komen en elke week zorgvuldig gesorteerd en verpakt worden. Zo zijn hun klanten zeker van een duurzaam, vers en puur product. Want wie wilt er nu geen kwaliteitsvolle eieren, elke dag opnieuw?

Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen

Ontdek wat De Noordwateringshoeve elke dag opnieuw voor jou kan betekenen en neem een kijkje op de website van hun eierengroothandel. Verse eieren kopen bij een leverancier in regio Antwerpen, dat doe je bij dit bedrijf. Wil je namelijk meer te weten komen over hun aanbod of wil je weten hoe zij jou van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met hen op en schakel deze firma in voor het kopen of bestellen van jouw eieren.

https://noordwateringshoeve.be/