Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Lekkerste ijs van Brasschaat

Wie geniet er nu niet eens van een lekker ijsje? In Brasschaat kan je genieten van het ijs van Colors. Deze ijskar rijdt regelmatig rond en brengt de lekkerste smaken zo tot aan je deur of op je feest. Al hun ijs is gemaakt van verse hoevemelk. Ze zijn niet alleen lekker in de zomer, maar ook tijdens alle andere seizoen. Bovendien kan je bij dit bedrijf nog van andere lekkernijen genieten. Ontdek het snel allemaal.

De overheerlijke ijssmaken

Als je gaat kijken naar de smaken ijs die je in Brasschaat kan krijgen, zal je zien dat je een ruimte keuze hebt. Zo kan je gaan voor klassiekers als vanille, chocolade, mokka en aardbei, maar kan je ook de wat tropischere smaken van ananas, cassis en kiwi proberen. Het lekkere ijsje kanje dan ook nog eens afwerken met verschillende toppings. Komt het water al in je mond? Dan kan je misschien deze ijskar op je feest laten komen? Deze ijskar staat er dan speciaal voor jou een aantal uur zodat iedereen op je feestje kan genieten van al die lekkere smaken. Bovendien kan je er ook voor kiezen dat er ook pannenkoeken, wafels, enzovoort ter beschikking zijn. Aan zoetigheid geen gebrek dus.  Twijfel niet langer en probeer deze lekkere ijsjes uit.

Geniet van de overheerlijke ijsjes van dit bedrijf

Wil jij ook graag genieten van het lekkere ijs van Colors uit Brasschaat? Wacht dan niet langer en nodig hun ijskar uit op het volgende feest of ga eens aanschuiven als hij langskomt in de straat. Je zal versteld staan van de lekkere verse smaken. Met dit lekkere ijs, kan je weer tegen de hitte in de zomer of ben je verwarmd door de lekkere smaken in de winter. Bij interesse in de ijskar, neem telefonisch contact op of plaats online een boeking.