Advertentieindex
Image default
Eten en drinken

Een uitgebreide imkershop in Outer

Bent u op zoek naar diverse honingproducten of imkermaterialen in Outer, deelgemeente van Ninove? Bij Het Imkerhuis van Ongeval kunt u terecht voor alles wat met bijen te maken heeft. Het familiebedrijf met zaakvoerder en vader Paul Wijlen houdt zich bezig met een zorgvuldige bijenkweek. Daarbij ligt de focus op de kweek van zachtaardige bijen. Jaarlijks teelt het imkerbedrijf zo’n tweehonderdtal bijenkoninginnen en heeft het een opbrengst van 2 à 3 ton honing. Daarnaast heeft het bijenbedrijf een samenwerking met 4 regionale fruitkwekers. Naast de groothandel focussen ze voornamelijk op de imkerwinkel met eigen honing- en imkerproducten.

Divers aanbod aan materiaal en producten uit de bijenkast

Wilt u graag imkermateriaal aankopen of proeven van de zelfgemaakte honing? In de Imkershop in Outer kunt u zeer diverse bijenproducten kopen. Ze verkopen namelijk niet alleen een verscheidenheid aan honingsoorten en -producten, maar u kunt er ook bijvoorbeeld honingwafels, dranken of stuifmeel en koninginnenbrij krijgen. Hun diverse diensten omvatten zelfs imkermateriaal zoals houten kasten en ramen die ter plaatse in de schrijnwerkerij worden geproduceerd. Daarbovenop verwerkt het bedrijf haar honing zelfs in tal van andere producten. Zo is het mogelijk om verschillende verzorgingsproducten met honing zoals crèmes, zepen, shampoo, tandpasta of lippenbalsem online aan te kopen. Honing heeft namelijk een antibacteriële werking en voelt het zacht aan op de huid. Bovendien werkt honing uiterst hydraterend en kan het dus gebruikt worden als masker.

Bestel uw bij-zondere producten

Heeft u imkermaterialen nodig of wilt u smullen van de heerlijke honingproducten uit de imkershop in Outer? Twijfel dan niet langer en bestel nu uw favoriete honingproducten. Laat u verwennen met de verzorgingsproducten of geniet van een lekkere honingkoek en confituur. Bij Het Imkerhuis van Ongeval kan het allemaal! U kunt de bestelde producten bovendien in de winkel komen ophalen of laten leveren aan een verkooppunt. Geeft u liever een cadeaubon aan een vriend of vriendin? Ook die kan u online bestellen.