Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Bent u op zoek naar de beste padoek gevelbekleding?

Kent u de voordelen van padoek gevelbekleding al? Padoek is een Afrikaanse houtsoort afkomstig van een boom die tot wel 30 meter hoog kan worden. De boom scheidt een kenmerkende rode stof af. Er zijn wereldwijd verschillende padoek soorten, waarvan de Afrikaanse padoek de bekendste is in Europa. Er bestaat bijvoorbeeld ook een Indische padoek. Het padoekhout staat bekend om zijn felle oranjerode kleur, die ‘koraalrood’ wordt genoemd. Als het onbewerkte hout aan licht wordt blootgesteld, zal deze snel van kleur veranderen: van vaal roodbruin tot zwartbruin. Padoek is een stabiele houtsoort die nauwelijks vervormt. Hierdoor is padoek ideaal als gevelbekleding. Het beste padoekhout vindt u bij q-floor.com. Dit bedrijf produceert niet alleen de beste gevelbekleding, maar staat ook bekend als parketvloerproducent. Bij deze parketvloerproducent vindt u de fraaiste vloeren.

Waarom kiezen voor padoek gevelbekleding?

Padoek gevelbekleding valt in de klasse FAS. Dit staat voor “First and Second”. Dat houdt in dat de gevelbekleding afkomstig is van de beste planken die uit de padoekboom gezaagd zijn. Padoek heeft als voordeel dat het in de hoogste duurzaamheidsklasse valt (klasse 1). U haalt duurzaamheid en kwaliteit in huis. Padoek zorgt voor een frisse, rijke uitstraling in huis. De parketvloerproducent kan ook de beste padoekvloeren bij u leggen. Deze tillen uw hele interieur naar een hoger niveau. Padoek gevelbekleding heeft in eerste instantie een scherp fel oranjerode kleur en zal na verloop van tijd op fraaie wijze vergrijzen. Een echte aanrader.

De beste gevelbekleding en parket

Q-floor is een zeer betrouwbare parketvloerproducent. Hier vindt u niet alleen de fraaiste padoek gevelbekleding, maar ook de mooiste parketvloeren. U kunt altijd snel en makkelijk terecht. Als producent en leverancier ineen kan het bedrijf zeer scherpe prijzen hanteren. De padoek gevelbekleding en parketvloeren zijn in verschillende afmetingen en modellen te verkrijgen. Toch op zoek naar een andere houtsoort voor uw bekleding? Ook dan kunt u terecht. Kies bijvoorbeeld voor thermo ayous-gevelbekleding. Neem contact op met deze expert voor meer informatie.