Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Lever topkwaliteit voor uw opdrachtgevers met ijzerwaren uit Antwerpen

Bij het uitvoeren van werkzaamheden aan een woning of bedrijfspand kunnen ijzerwaren uit Antwerpen prima van pas komen. Bij R. Janssen & Zn vindt u een ruim assortiment aan deurbeslag en sloten voor allerlei toepassingen. Voor de voordeur van uw woning, maar ook voor een garagedeur of tuinpoort. Door te kiezen voor beslag en sloten van topkwaliteit zorgt u ervoor dat deuren een stuk lastiger te forceren zijn door inbrekers. Zij slaan huizen en bedrijfspanden met goed raam- en deurbeslag graag over omdat ze wellicht elders gemakkelijker hun slag kunnen slaan. Zorg er dus voor dat u voor kwaliteit kiest.

Voorzie uw ramen van hoogwaardig beslag

Veel mensen denken dat het voldoende is om deuren van goede sloten te voorzien om een inbraak te voorkomen. Maar inbrekers zijn zeer inventief. Als u op zoek gaat naar ijzerwaren in Antwerpen, is het daarom belangrijk om ook op de ramen hoogwaardig beslag te plaatsen. Natuurlijk is het belangrijk om geen raam open te laten staan als u niet thuis bent. Ook een klein raam kan inbrekers mogelijkheden bieden om binnen te komen. Het is belangrijk om het hen zo lastig mogelijk te maken. Inbrekers worden niet graag betrapt bij hun ‘werkzaamheden’ en kiezen daarom een doelwit waar ze gemakkelijk, snel en geruisloos binnen kunnen komen.

Laat u informeren over het juiste raam- en deurbeslag

Bij het kopen van ijzerwaren in Antwerpen duizelt het u wellicht als u alle verschillende opties ziet. Het is dan ook belangrijk om u hierop goed te oriënteren. Laat u altijd adviseren door een deskundige als u zelf niet voldoende kennis heeft om het juiste raam- of deurbeslag te kiezen. Deze keuze is onder meer afhankelijk van het soort deur. Op een tuinpoort wordt een ander slot geplaatst dan op een garagedeur. Het beslag moet goed passen en het moet het raam of de deur zodanig afsluiten dat dit niet uit zichzelf open kan door bijvoorbeeld een windvlaag.

https://www.janssenr.be/documents/home.xml?lang=nl