Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Geef je woonkamer een make-over met een gietvloerrenovatie in Gent

Een gietvloerrenovatie in Gent kan je woonkamer een enorme boost geven. Gietvloeren worden steeds populairder en dat is niet zo verwonderlijk. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en ze gaan normaal gesproken tientallen jaren mee. Je kunt een gietvloer ook prima combineren met vloerverwarming. De aannemer voor gietvloeren in Gent, Gietvloeren Tom, plaatst de vloer binnen één dag. Deze moet uiteraard wel goed drogen voordat je er over mag lopen en de meubels weer kunnen worden geplaatst. Het is dus handig om de vloer te laten leggen in een leeg huis of als je van plan bent alle meubels te vervangen.

Voorbereiding voor het plaatsen van een gietvloer

Als je kiest voor een vloer van Gietvloeren Tom dan kies je voor een vloer van topkwaliteit. Deze aannemer in gietvloeren in de regio Gent heeft ruime ervaring met het plaatsen van deze vloeren. Ter voorbereiding moet je ervoor zorgen dat eventuele oude vloerbedekking volledig is verwijderd. Egaliseren is niet nodig, omdat de gietvloer eventuele oneffenheden opvult bij het plaatsen. De vloer sluit ook netjes aan op de plinten. Als de aannemer voor gietvloeren uit Gent bezig is voor de gietvloerrenovatie, is het handig als je zelf niet aanwezig bent. Je kunt immers weinig doen en na het plaatsen moet de vloer eerst goed uitharden voordat je er over mag lopen.

Vraag een offerte aan voor je nieuwe gietvloer

Wil je weten wat de gietvloerrenovatie in Gent gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. De aannemer in gietvloeren uit de buurt van Gent berekent de kosten aan de hand van het aantal vierkante meters. Ook zit er een prijsverschil in de verschillende soorten gietvloeren. Wil je advies over welke vloer het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust contact op. Je kunt kiezen uit een gietvloer van polyurethaan of epoxy. De deskundigen leggen je graag uit wat het verschil is, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

https://www.gietvloerentom.be/gietvloer-renovatie-gent/