Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Een duurzame drukkerij om uw kleren te laten bedrukken

Als u kleren wilt laten bedrukken in grote oplage en u doet dit liefst op een duurzame manier, dan kunt u ACP in Bornem inschakelen. Deze duurzame drukkerij maakt gebruik van biotextiel en bedrukt kleding in grote oplagen door gebruik te maken van transferdruk, zeefdruk of 3D borduren. Ook ondersteunen zij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. ACP werkt samen met enkele verenigingen en labels, om ervoor te zorgen dat u duurzame kleding als resultaat krijgt. We zetten deze labels even voor u op een rijtje.

De verschillende duurzame labels

Als eerste is er uiteraard het Fairtrade-label. Fairtrade zorgt voor goede arbeidsomstandigheden en kan op die manier verzekeren dat de stoffen voor het textiel dat bij ACP wordt gebruikt, op een juiste manier worden geproduceerd. Dit label biedt ondersteuning aan landbouwers en hun gemeenschap door middel van een premie. Het GOTS-label of Global Organic Textile Standard-label is een internationaal label voor biotextiel. Dankzij dit label heeft u de garantie dat de productie van het textiel op een milieuvriendelijke én sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Het EU Ecolabel garandeert dat de productie van dit volledige product of de kleding die u laat bedrukken in dit geval, op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Fair Wear werkt dan weer samen met de sector om alle arbeidsomstandigheden in de keten te verbeteren. ACP heeft dit label gekregen, omdat zij een vooruitstrevend bedrijf zijn. Het Oeko-Tex label geeft u de garantie dat het eindproduct dat u uiteindelijk draagt, geen schadelijks stoffen bevat. Tot slot is er de Global Recycled Standard die aangeeft dat de producten van ACP gemaakt werken uit minstens 50% gerecyleerd materiaal. Al deze labels samen geven u dus de garantie dat u effectief een duurzaam product draagt, dat het bedrukken van uw kleren op de meest duurzame manier mogelijk gebeurde.

Schakel deze drukkerij in

ACP maakt gebruikt van duurzaam textiel voor de bedrukking en productie van uw kleren. Schakel deze drukkerij in voor het borduren of bedrukken van uw kleren of gadgets. Als u een bedrijf heeft en op zoek bent naar werkkleding met uw label op, of u coacht een sportclub en jullie hebben dringend nood aan nieuwe truitjes, wijzen we u graag in de richting van ACP. Neem contact met hen op en ontdek alle mogelijkheden.